duminică, 05 iulie 2020

VIDEO | Mesajul primarului Toma la început de an școlar: ,,Buzăul, primul oraș din România cu sistemul de Educație digitalizat în întregime”

Municipiul Buzău este primul oraș din România cu sistemul de Educație digitalizat în toate unitățile de învățământ primar, gimnazial și liceal, a anunțat primarul Constantin Toma într-o înregistrare video pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook. Filmarea, intitulată ,,Începe școala! Buzăul, primul oraș în întregime digitalizat din România!”, a fost realizată în curtea Colegiului Națio­nal ,,Spiru Haret”, unde a avut loc instruirea responsabililor din instituțiile de învățământ buzoiene în vederea implementării platformei AdServio.

Primarul Constantin Toma a anunțat că această platformă educațională a fost implementată în toate cele 26 de școli generale și licee din municipiu și, în mod experimental, într-o grădiniță: ,,Platforma electronică educațională Adservio a fost implementată acum doi ani în șapte școli buzoiene, respectiv patru licee și trei școli generale. Am început, practic, cu cele mai bune școli din Buzău la acea dată: Colegiul ­Națio­nal <BP Hasdeu>, Colegiul <Eminescu>, Liceul <Marghiloman> și Liceul de Arte, Școala 1 <Aviator Mircea T. Bădulescu>, Școala 15 <George Emil Palade> și Școala nr. 11. Rezultatele au fost bune, astfel încât în acest an am generalizat și am introdus și prima grădiniță din Buzău în acest sistem, pentru a încerca să comunicăm cu copiii noștri, cu profesorii, cu părinții, să comunicăm mult mai bine decât acum, și să se îmbunătățească radical – sau mult mai mult – procesul de educație din municipiul Buzău. Este un lucru foarte important această digitalizare și doresc să vă comunic că suntem primul oraș din România în care s-a introdus digitalizarea în toate cele 26 de școli pe care le avem și, iată, și în prima grădiniță. Luni se va des­chide noul an școlar, voi fi prezent, cu siguranță, la două școli, și urez de pe acum un an deosebit, atât pentru copii, pentru profesori, pentru directori, cât și pentru părinți și bunici. Este un an important, iar Educația este, cu siguranță, cel mai important lucru care i se poate întâmpla unui om. Vă doresc un an școlar extraordinar!”, a spus primarul Constantin Toma.

Începe școala! Buzăul- primul oraș in întregime digitalizat din România!

Gepostet von Constantin Toma am Donnerstag, 5. September 2019

loading...
error: Content is protected !!