Sport

VIDEO | Ilie Dobre, porte-bonheur pentru Gloria

La aproape 70 de ani, comentatorul sportiv a strigat din nou „gol”  la Buzău

Ar fi fost păcat ca Ilie Dobre, venit să comenteze meciul dintre Gloria și Alexandria, să nu fi avut ocazia de a striga „gol” preț de câteva zeci de secunde, așa cum obișnuiește. Probabil, așa gândeau și spectatorii de la tribuna întâi, prin minutul 70, momente în care tabela încă nu fusese deblocată de către elevii lui Andrei Prepeliță. Comentariul celebrului om de sport era, însă, cât se poate de alert și la 0-0.

Din fericire, Buzăul a reușit să înscrie la capătul unei acțiuni în care mingea a fost trimisă în banda dreaptă, debutantul Pashov a centrat ideal, iar Cristi Dumitru, introdus inspirat în teren de Prepeliță, a fost omul potrivit la locul potrivit. Plasat excelent, a reluat cu capul, în plasa laterală, fără nicio șansă pentru goalkeeperul oaspeților.

Nici nu se putea altfel, imediat după reușita Buzăului a venit și exclamația de aproape un minut a unui Ilie Dobre, parcă mai în formă ca oricând. „Goooooooooooooooool”-ul celebrului comentator, despre care putem spune că ne-a adus noroc, îl puteți viziona mai jos.

Pe 24 septembrie, Ilie Dobre împlinește 70 de ani. La mulți ani din partea tuturor microbiștilor buzoieni!

Articole similare