miercuri, 15 iulie 2020

VIDEO | Fuego şi buzoianul Marian Mărgărit, la a zecea piesă

Colaborarea dintre Fuego şi primarul comunei Boldu, Marian Mărgărit, a ajuns deja la zece piese, dintre care opt au fost deja lansate pe piaţă. Respectând aceeaşi reţetă care s-a dovedit de succes, versurile şi muzică Marian Mărgărit, interpretarea Fuego (Paul Surugiu), pe 31 mai, celebrul artist a lansat „Cât eşti de frumoasă!”.

„O baladă dedicată frumuseţii! Sper să vă placă şi să o distribuiţi! Muzica şi versurile aparţin lui Marian Mărgărit!”, a declarat Fuego despre piesa compusă de primarul buzoian.

Marian Mărgărit este de 30 de ani primarul comunei Boldu şi fost membru al Cenaclului Flacăra, bun prieten cu Adrian Păunescu.

„Acum câţiva ani am scris poemul <Cât eşti de frumoasă>, ce se regăseşte în cartea mea, <Ninge în La minor>. Eu o consider un elogiu adus frumuseţii ­fe­minine, care rămâne de neegalat şi pentru care s-au scris cele mai frumoase poveşti. Când am început să pun versurile pe muzică, Paul (n.r., Fuego) a auzit refrenul şi a fost cucerit. <Cât eşti de frumoasă, / Visul meu de toamnă răvăşit. / Cât eşti de frumoasă! / Două vieţi la rând ne-am fi iubit. / Cât eşti de frumoasă! Răstignit să fiu / Într-un liric vers, la un ceas târziu!>”, a declarat Marian Mărgărit.

Primarul buzoian mărtu­ri­seşte că scrie piesele sentimentale special pentru Fuego, considerând că acesta le dă o vibraţie aparte prin timbrul vocii sale şi maniera de a interpreta.

„Tot ce am scris până acum pentru el a ajuns hit. Sper ca acelaşi lucru să se întâmple şi cu piesa <Cât eşti de frumoasă>. Cred că în perioada aceasta grea, de pandemie, prin care trecem, avem nevoie de astfel e piese sensibile. În curând, alături de Fuego şi de fiul meu Georgian vom realiza un album de autor”, a mai declarat Marian Mărgărit.

loading...
error: Content is protected !!