luni, 01 martie 2021

VIDEO | Ellie White lansează ,,Flori de Mai”

Începe primăvara, încep și cadourile muzicale! Buzoianca Ellie White este prima care oferă un astfel de cadou și lansează cel mai nou single pe anul 2021: ,,Flori de Mai”. Melodia beneficiază și de un videoclip, iar versurile și muzica aparțin artistei, producția fiind realizată de Andy Platon.

,,<Flori de Mai> prezin­tă povestea unei iubiri pasionale care s-a transformat într-o amintire ce invadează visele. Iubirea poate fi o fantezie devenită realitate, ce te face să plutești și să visezi necontenit până când decide că e timpul să iasă din viața ta, lăsând în urmă un gol imens”, a declarat artista.

Videoclipul piesei a fost regizat de Silviu Mîndroc și o înfățișează pe buzoiancă într-o ipostază de femeie seducătoare, puternică și sigură pe ea, care trebuie să treacă testul despărțirii. ,,Toate versurile pieselor mele, încă de pe vremea de când cântam alături de DJ Project, au ca și mesaj iubirea, în toate formele ei. Și nici această piesă nu se abate de la acest subiect, celebrând iubirea. Florile de mai, din punctul meu de vedere, reprezintă ­spe­ranță, optimism și fericire, așa că mi s-a părut un titlu simplu și sugestiv. Cred că fiecare dintre noi se regăsește în versurile acestei piese. Toți am trăit mai devreme sau mai târziu emoții puternice, iar unii dintre noi încă le mai trăiesc. Inspirația mea vine din viața de zi cu zi a oamenilor în general, pentru că mi se pare o idee ­mi­nunată să poți cuprinde în câteva versuri emoții ­pu­ternice cu care pot relaționa și în care se pot regăsi sute sau mii de persoane în același timp. La filmările clipului a fost senzațional, pentru că mi-a fost dor să filmez un videoclip. Deși a fost prima colaborare, Silviu Mîndroc s-a dovedit a fi un regizor extraordinar, cu care m-am înțeles perfect! Și, cum echipa mea este minunată, rezultatul a fost unul pe măsură”, a  mai povestit Ellie White.

Reamintim că Ellie White a lansat prima piesă din carieră alături de DJ Project, trupă cu care a avut o mulțime de hituri ce au cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum ,,Sete de noi”, ,,Power of Love” sau ,,Nu te mai caut”, iar în 2017, Ellie White a lansat piesa și videoclipul ,,În mintea mea”. În 2018 a colaborat cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ și producători din lume, pentru remakeul hitului ,,Take it”. Au urmat singleuri precum ,,Scrum”, ,,Ce va rămâne din noi”, ,,Obsesia” și ,,Stronger”, alături de Hafex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!