Monden

VIDEO | Ellie White a lansat piesa ,,Hoț de dragoste”

A colaborat și cu buzoianul Adrian Șaguna

Utilul și plăcutul se îmbină perfect în cazul artistei buzoiene Ellie White zilele acestea! În timp ce s-a bucurat de soare și de plajă în vacanța din Grecia, ea a lucrat și la clipul celei mai recente piese ale sale, ,,Hoț de dragoste”. Filmările pentru noul videoclip Ellie White au durat două zile iar locațiile alese au fost în Kavala și Halkidiki în Grecia. Elena Băltăgan, aka Ellie White, a fost nevoită să schimbe două ținute. Dacă totul a fost bine în prima zi de filmare, în cea de-a doua echipa a fost deranjată de vântul care a bătut foarte tare pe plajă, udându-i pe toți.

,,A fost primul clip filmat și produs exclusiv de noi. Echipa a avut patru oameni și filmările s-au întins pe două zile. Am vrut să facem ceva cool, așa cum  și-a dorit Ellie. Am lucrat noi doi, iar montajul aparține Pixel Battalion. Piesa este compusă de Ellie, linie muzicală și text, iar producția este realizată de Maze și buzoianul Adrian Șaguna la EOK Records“, a povestit Doru Tinca, partenerul de viață al vedetei, pentru site-ul traiestemuzica.ro.

,,Nicicând oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea în toate formele ei, fie în formă scrisă, pictată sau cântată. Iubirea este singura constantă în această viață, lucrul la care aspirăm non-stop de-a lungul existenței noastre, singura emoție care ne poate face să simțim că plutim pe cele mai înalte culmi sau că ne afundăm în cele mai adânci peșteri. Iubirea poate în- ­cepe de la o singură privire, o singură atingere, un singur cuvânt și ne poate răscoli întreaga viață. Iubirea este un subiect i- nepuizabil de inspirație, iar <Hoț de dragoste> este o piesă care are ca și sursă de inspirație iubirea. Ca toate piesele mele, de altfel. Sper că prin această piesă să vă trec prin emoțiile primei priviri, primei atingeri și a emoțiilor care vin val-vârtej în suflet. Să vă amintiți cu drag de o iubire care v-a făcut să vă simțiți așa, sau chiar să vă încăl­zească sufletul ceva ce simțiți chiar în acest moment. Enjoy the music!”, a completat și solista pentru aceeași sur­să. Piesa a fost lansată pe 2 iulie și are deja peste 37 000 de vizualizări.

 

Articole similare