Monden

VIDEO | Elena Maria Popescu, din nou muză într-un videoclip

O nouă vedetă în trend, un nou clip bifat pentru modelul Elena-Maria Popescu! Eugenia Nicolae se numește noua revelație care trăiește și respiră muzică, și care a pregătit pentru anul acesta o mulțime de piese noi compuse și interpretate de ea. A început anul 2022 în forță, calificându-se la Selecția Națională Eurovision 2022 cu „Doina”, piesă compusă de către artistă, iar acum vine cu o piesă nouă, inspirată de comentariile pe care le-a primit de la public de-a lungul timpului.

„Am simțit că sunt pe drumul cel bun și după momentul Eurovision nu mă mai afectează gura lumii. Piesa «Gura Lumii» a pornit ca un îndemn  către mine. A fost o perioadă în care fiecare observație a oamenilor din jur lăsa amprente asupra mea. Mai târziu, odată cu expunerea media a apărut și avalanșa de comentarii și mesaje primite în online. Treptat, a trebuit să învăț cum să fac față, cum să trec peste hate-ul gratuit și chiar să înțeleg nevoile oamenilor care comentează răutăcios. Am simțit că sunt pe drumul cel bun și nu mă mai afectează gura lumii abia după momentul Eurovision. La scurt timp am scris această piesă, a funcționat ca o terapie, un soi de balsam pentru sufletul meu, ca o mulțumire de sine. Eu promit să ascult această piesă ori de câte ori mă pierd prin avalanșa de păreri sau atunci când ego-ul meu vorbește mai presus de ceea ce sunt eu cu adevărat”, a spus Eugenia Nicolae.

Și, ca să puncteze diferența între ce auzi în general de la lume și ce simți cu adevărat, Eugenia a ales și un clip relevant, cu modele de culori diferite ale pielii, partea „albă” a poveștii fiind reprezentată de buzoianca noastră, Elena Maria Popescu. Blondina și-a interpretat rolul lejer, firesc, ca în oricare alt clip al altor vedete naționale în care a mai fost aleasă, demostrându-și calitățile de model și frumusețea naturală pentru care a fost căutată până acum în zeci de reclame TV și în videoclipuri muzicale.

Articole similare