ActualitateCultură

O seară de amintiri cu „3 Sud Est”, în Drăgaică

„3 Sud Est” vor concerta în această seară în Drăgaică. Trupa îndrăgită de buzoieni a sărbătorit anul acesta 25 de ani de hituri,  fiind singura trupă din România care a scos melodii de top pe bandă rulantă, de mai bine de două decenii.

Ei au celebrat momentul împreună cu publicul interpretând  piesele care le-au marcat adolescența. Cu siguranță și în această seară publicul buzoian din  Drăgaică cor avea ocazia să retrăiască acele emoții și amintiri alături de mult îndrăgiții Mihai, Laurențiu și Viorel.  3 Sud Est pregătesc un show unic, care ne va purta în timp, cu hituri precum Ai plecat, Amintirile, Te plac , dar ne vor delecta cu siguranță și cu cele mai actuale piese, care au reușit să atingă noi recorduri în 2021. Amintim aici melodia „Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra, care a ajuns cea mai ascultată piesă pe Youtube în România, în anul 2021. Astăzi piesa a strâns peste 50 de milioane de vizualizări și continuă să fie în topul preferințelor internauților. Concertul lor va semăna cumva ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansarea trupei.

Reamintim că formația 3 Sud Est a fost înființată în 1997, iar la începutul anilor 2000 a făcut furori cu piesele „Amintirile”, „Ai plecat”, „De ziua ta”. Trupa a bătut numeroase recorduri la capitolul vânzări de albume. După 10 ani de activitate formația s-a desființat,  pentru ca în 2014 să se reunească și să revină în topuri cu hitul „Emoții”. Astăzi, băieții continuă să scoată piese de top. Hitul ”Jumătatea mea mai bună” lansat în 2021 cu care au înregistrat un succes răsunător încă de la debut. A stat mult timp pe locul 1 în trending Youtube, cu 50 de milioane de vizualizări, fiind în topul preferințelor online din România.

Tot în această seară publicul se va mai întâlni în Drăgaică și cu alți  interpreți îndrăgiți: Mădălina Manolache, Gabriela Cristea, Bianca Milea și Laurențiu Cazan.

Articole similare