duminică, 05 iulie 2020

VIDEO | Doi contrabandiști de țigări, prinși de jandarmi

23.000 de ţigarete de contrabandă au fost depistate de jandarmi vineri, 20 septembrie, pe raza municipiului Buzău în timpul unei misiuni de patrulare desfășurată de un echipaj de Intervenție al Inspectoratului de Jandarmi Buzău.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Buzău, echipajul de intervenţie al instituției a observat cum două persoane au încărcat un bagaj voluminos într-un autoturism, și au încercat să se facă cât mai repede  nevăzute, deplasându-se rapid cu un autoturism către zona Simileasca. Pe una dintre străzile din cartier cele două persoane au fugit lăsând mijlocul auto cu portierele deschise. Jandarmii au pornit în urmărirea lor, iar după aproximativ două minute au reuşit să-i prindă şi să-i imobilizeze. Mai întâi au pus mâna pe unul dintre fugari, un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce cealaltă persoană din autovehicul s-a refugiat  într- un imobil.

Oamenii legii au efectuat un control al autoturismului abandonat și au descoperit în portbagaj peste 1000 de pachete de țigarete. Apoi, “în urma verificărilor desfăşurate împreună cu IPJ Buzău, a fost stabilită şi identitatea celei de a doua persoane. Celor două persoane le-au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de contrabandă în urma deținerii și transportului celor 23.000 de țigarete, cercetările urmând a fi continuate de IPJ sub supravegherea procurorului”, mai transmite Biroul de Presă al IJJ Buzău.

 

1 COMENTARIU

  1. Domnii jandarmi, daca tot vor sa scape Buzaul de contrabanda cu tigari, sa mearga acolo pe Independenteilanga piata si intre magazinul articole de pescuit si florarie si gogoserie, gasete pe „taticul” contrabandistilor. Este o masina acolo pe trotuar, unde ascund tigarile cateodata, iar nu de mult acolo in acele cutii ptr. contoare, sunt f. atenti si studiaza fiecare persoana de la distanta.”Taticul” este un tip inaltut, tuciuriu si intotdeauna are ca acoperamant al capului o cipilica alba. El mai lucreaza cu inca unul, chiar si cu cei care vand acolo articole la intrarea in piata.Ii studiaza si ii fixeaza pe toti si nu-i persoana sa n-o „citeasca” fie ca vine de la stanga sau dreapta. Taticul cu cipilica este „detectorul”, el in timp a invatat sa perceapa cam cine ar fi omul legii si da semnalul. „Taticul” trebuie sa fie cunoscut de politie, nu ar avea cum el „muncind” acolo de ani multi si cum il vad eu, ceilalti, ar fi imposibil sa nu-l vada si oamenii legii. Cei drept ultimile saptamani se mutase pa latura cealalta spre marfuri industriale si acea bodega, sigur a fost avertizat de cineva. De 3 zile vada ca a disparut, oare si el a fost prins ? Ar fi un lucru bun, ptr. ca prea de multi ani , acest individ si amicii lui deranjeaza acolo prin prezenta, prin atitudine.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!