sâmbătă, 30 mai 2020

VIDEO | Doi buzoieni, distribuiți în noul clip lansat de MIRA

Au fost colegi de liceu, la Colegiul „B. P. Hasdeu”, membri ai aceleiași școli de dans de la Buzău, „Mike’s School of Dance”, și colegi în trupa de balet a show-ului Vocea României. Este vorba despre Mircea Vlad și Ruxandra Burlacu, doi buzoieni care a reușit să transforme în profesie pasiunea lor pentru dans. Fiecare dintre ei a făcut parte din trupele de dans ale unora dintre cei mai importanți artiști din România, precum Andreea Bănică, Amma, Inna, Smiley, Alexandra Stan, Marius Moga, Tudor Chirilă, Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Delia, Alexandra Stan etc.

Cei doi dansatori s-au regăsit recent în distribuția celui mai recent clip lansat de MIRA, fosta solistă a trupei Dj Project. Filmările pentru „Maldita noche” au durat 12 ore, iar MIRA spune că „a fost cel mai solicitant clip de până acum. Am încercat multe lucruri pentru prima dată și pentru experiența asta îi mul­țumesc lui Dan Petca”. În timp ce Mircea Vlad interpretează rolul iubitului artistei, „care e sătulă de jocurile bărbatului dar, în același timp, nu vrea să îl lase”, Ruxandra Burlacu face parte din gașca de prietene a MIREI.

Obișnuiți cu luminile reflectoarelor

Ruxandra Burlacu a debutat ca dansator în trupa buzoiană Mike’s School of Dance, a făcut parte din distribuția videoclipului filmat de Direcția 5 în Colegiul Hasdeu, și a evoluat alături de Mircea Vlad în cadrul unuia dintre cele mai urmărite showuri de televiziune în țară, „Vocea României”. În urmă cu câțiva ani, Ruxandra declara pentru OPINIA că experiența de la Vocea României a reprezentat pentru ea o nouă etapă în evoluția sa ca dansator și o nouă șansă de a-și exprima dragostea pentru dans într-un mod artistic. „Deși repetițiile durau uneori și șapte-opt ore, uitam de tot, oboseală, foame… Toată atenția mea se îndrepta spre dans, iar rezultatul final a fost pe măsură”, declara buzoianca.

De cealaltă parte, Mircea Vlad s-a bucurat și mai mult de notorietate în rândul dansatorilor profesioniști, dovadă stând și prezența sa pe scena Eurovision din Israel. Momentan dansator în trupa de dans a artistei Alexandra Stan, buzoianul a apărut în videoclipurile unor artiști celebrii, precum 3 Sud Est, Holograf sau Nicole Cherry.

loading...
error: Content is protected !!