joi, 02 iulie 2020

Mai sunt doar două zile până la startul celei de-a patra ediţii a competiţiei  de alergare montană Istriţa Escape

Sâmbătă, 21 septembrie, dealurile Istriţei vor fi din nou luate cu asalt de iubitorii de natură şi sport care se vor alinia la startul celei de-a patra ediţii a maratonului ”Istriţa Escape”. Aerul proaspăt de toamnă de pe dealurile buzoiene are un farmec aparte, te revigorează, îţi poartă paşii cu energie mai departe şi îţi întinereşte sufletul, spun şi organizatorii dar şi toţi cei care au mai fost la această competiţie care are ca punct de plecare Sărata Monteoru. La linia de start se mai pot face înscrieri la maraton, semimaraton sau fun run spun organizatorii care vin cu un îndemn mobilizator mai ales pentru iubitorii de natură : ”pe 21 septembrie ne revedem în Sărata Monteoru la linia de start a unei zile dedicate evadării de griji, stres, poluare, pentru o zi dedicată sănătăţii propriului corp, energizării minţii şi spiritului prin cea mai simplă expresie a libertăţii corpului – alergarea. Fie că alergi să fii singur cu natura sau alergi la pas cu prieteni buni, dealul Istriţa şi împrejurimile sunt un loc aproape magic pentru creat amintiri frumoase Fie ca alergi sa fii singur cu natura sau alergi la pas cu prieteni buni, dealul Istriţa şi împrejurimile sunt un loc aproape magic pentru creat amintiri frumoase”.

Ce au de parcurs competitorii

Istriţa Escape este o competiţie care oferă participanţilor un traseu complex şi echilibrat, potrivit atât pentru cei experimentaţi în alte alergări montane cât şi pentru începători în trail running sau sportivi consacraţi ai altor sporturi outdoor care vor să îşi extindă orizonturile competiţionale.

Numerele de concurs vor fi alocate în ordinea înscrierilor şi vor fi ridicate de la secretariatul evenimentului pe 20 septembrie, în intervalul orar16,00-20,00 şi  pe 21 septembrie între  orele 7,00 şi 9,00. Pe 20 septembrie, adică vineri, după ora 15,00 se va face  ridicarea kitului de participare la secretariatul concursului, lucru care se poate face şi în data de 21 septembrie între ora 7,00 şi ora 9,00. Pentru ora 09,30 este programată şedința tehnică Istrița Escape la zona de Start, care se va da la ora 10. Festivitatea de premiere a câştigătorilor celor trei probe este programată pentru ora 15,00.

 

loading...
error: Content is protected !!