Monden

VIDEO / Doi artiști buzoieni și-au serbat zilele de naștere zilele acestea

Amândoi lucrează cu managerul Doru Tincă, el este amicul lui, iar ea este soția lui, merg la spectacole și concerte împreună, vin de la Buzău și mai mult, își serbează și zilele de naștere la doar câteva zile distanță, fiind aceeiași zodie, Pești. Este vorba despre Adrian Șaguna și Ellie White, care au împlinit 35 de ani pe 23 februarie, respectiv 40 de ani pe 27 februarie. Dacă DJ-ul a fost mai rezervat în a răspunde urărilor pe rețelele de socializare sau a posta gândurile sale în zi aniversară, Ellie a fost mai comunicativă și mai deschisă în privința gândurilor care au „mișcat-o” cu ocazia împlinirii a 40 de ani, postând chiar și un material pe blogul personal.

„E ciudat cum într-un moment din viață îți este frică de un număr pentru ca, mai târziu în viață, să aștepți acea vârstă ca o binecuvântare. Nu știu dacă e mult sau e puțin, nu știu dacă până acum am realizat tot ce mi-am propus sau doar am urmat un fir al vieții care mi-a fost mai la îndemână, însă am ajuns până aici. Pot doar să spun că sunt împăcată cu direcția vieții mele; putea fi mai bine, însă putea în egală măsură să fie mai rău”, a subliniat Ellie.

Și tot la 40 de ani, artista spune că a învățat că liniștea ei este mai importantă decât orice! A se bucura de timpul ei așa cum își dorește este cea mai mare bucurie și comoară a vieții. Mai ales într-o lume în care nu are nimeni timp nici să respire. Iar singura ei dorință de ziua sa de naștere a fost să aibă parte de… liniște.

Și tot în liniște au lucrat și în zilele premergătoare aniversărilor, la o piesă celebră pe care au mixat-o și care a fost ascultată cu drag de fani, Paris Latino.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker