Monden

VIDEO | DJ SAVA și Adrian Sasu lansează „No Lie”

Dacă vreți să vă transpuneți într-o altfel de lume, una plină de culori și tonuri, atunci trebuie să dați „play” ultimei piese marca DJ Sava. Compusă și produsă de către buzoian alături de Mihaela Arsene, single-ul „No lie” este însoțit de un videoclip bold ce reprezintă perfect mood-ul piesei, dar și „aroma” unei toamne de neuitat. Vocea îi aparține Adrianei Onci, alături de care DJ Sava a lansat recent „Stay With Me”.

Producătorul și artistul buzoian DJ Sava a făcut înconjurul lumii cu muzica sa de-a lungul timpului care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele. Iar dacă până acum DJ Sava lansa pe piață câte trei-patru piese pe an, acum va lansa trei-patru pe… lună!.

„Am înțeles că acesta este trendul internațional în rândul artiștilor care produc genul acesta de muzică și așa voi face și eu. În plus, îmi și permit. Am atât de multe piese în studio, unele făcute și de câțiva ani”, a declarat DJ Sava la începutul verii.

Reamintim că, până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regăsesc „Playa Paraiso”, „No More Lies”, „Shisha”, „Casablanca” și „Cover My Body In Gold”, precum și „Jamaica” cu Connect-R, „Maria” și „Oye Como Va?” (alături de Ruby), „Dalida” (alături de Bibi), „Money Maker” și „Can’t Stop This Feeling” (cu Jose M Duro și Arturo Grao).

Din pasiune pentru muzică, Adrian Sasu a devenit DJ la vârsta de 15 ani, iar de atunci a lansat o mulțime de remixuri ale unora dintre cele mai mari hituri românești. În prezent, pe lângă muzică și munca de antreprenoriat, el este manager general al Alezzi Yacht, unul dintre cele mai în vogă localuri de entertainement.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker