Monden

VIDEO | Dana Dobre, o nouă piesă chiar de ziua ei

A fost o zi trăită din plin, atât în plan personal, cât și profesional! Dana Dobre a simțit fericirea până la… capătul zilei, pentru că și-a serbat ziua de naștere pe platourile de filmare ale prezentatorului Cristi Brancu, unde și-a lansat noul single, „Capătul lumii”. Artista a cântat și a povestit despre piesă și despre videoclipul realizat la una dintre sălile de evenimente din Buzău, menționând că și-a dorit lansarea într-o zi deosebită pentru ea, la fel cum a procedat și cu celelalte melodii de până acum.

„Astăzi (7 aprilie, n.r.) este o zi specială care are o încărcătură emoțională foarte mare pentru sufletul meu. Voi sărbători două evenimente minunate din viața mea. Primul dintre ele este ziua mea de naștere, celălat eveniment este lansarea celui mai minunat proiect muzical al meu. Vă aștept cu păreri și comentarii despre premiera noii mele melodii”, a scris pe rețelele de socializare Dana Dobre.

Melodia „Capătul lumii” a fost lansată oficial pe canalul de YouTube al artistei joi după-amiază, timp în care buzoianca se pregătea să intre în emisiunea lui Cristi Brancu, „Exclusiv VIP”, în care a oferit toate detaliile acestui nou proiect muzical și a cântat în premieră noua piesă.

Până acum, toate cele patru melodii lansate din mai 2021 și până acum – „Trec anii”, „Lele”, „
Rău sau Răi” și „Tu” – au „prins” la public și au adunat sute de mii de vizualizări, semn că revenirea în showbiz a buzoiencei, pregătită în detaliu, a fost de mult așteptată de fani. Și, apropo de fani, zeci de mesaje de felicitări și succes pe mai departe în acest domeniu au venit pe rețelele de socializare de ziua ei, pe 7 aprilie, semn că muzica, versurile, dar și schimbările de look din ultima vreme ale Danei Dobre au avut succesul preconizat.

Articole similare