Politic

VIDEO / Ciolacu nu uită episodul „Jó napot kívánok”

Premierul Marcel Ciolacu susține că nu a uitat și nu va uita niciodată cum a ieșit președintele Klaus Iohannis să-l acuze că vrea să fure Ardealul, împreună cu UDMR. Ciolacu a spus că nu va uita niciodată cum l-a sunat mama lui să-i spună că va fi băgat la pușcărie pentru „trădare de țară”.

„Ce înțelegere pot să am cu un om care-și termină mandatul? Nu am nicio înțelegere cu Klaus Iohannis. Dacă dumneavoastră credeți că eu uit că am fost acuzat total pe nedrept, când era pandemie, că am furat Ardealul. Mama mea, soție de militar, m-a sunat să-mi spună că mă bagă ăștia la pușcărie pentru trădare de țară. Credeți că eu pot să uit vreodată așa ceva? Nu voi uitat niciodată așa ceva! Ce discuții să am eu cu șefii serviciilor secrete pentru alegeri? Nu am avut nicio discuție cu vreun șef al serviciilor secrete pentru alegeri”, a spus Ciolacu la Realitatea TV.

Ciolacu a mai spus că nu a avut o discuție cu Klaus Iohannis cu privire la problemele fermierilor, negând astfel faptul  că președintele i-ar fi solicitat să rezolve rapid problema: „Suntem la fake news-uri! N-am avut această discuție cu președintele Iohannis. Singurul lucru pe care îl constat și eu este că marea majoritate a problemelor invocate de către fermieri, dar și de către transportatori s-au rezolvat și vom continua să finalizăm tot ceea ce am convenit (…) Ce anume să-mi solicite președintele, ceva ce am rezolvat deja? Presupun că dacă mi-ar fi solicitat ceva, ar fi făcut-o din prima  zi de conflict, dar n-am avut acest dialog”, a spus Marcel Ciolacu.

„Jó napot kívánok, PSD! (Vă doresc o zi bună, PSD, n.r.) Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca să dea Ardealul Ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu, n.r.) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!”, declara Klaus Iohannis pe 29 aprilie 2020.

Articole similare