Economic

Baza Logistică Navală, contract de 2 milioane de lei cu o firmă din Buzău

Baza Logistică Navală achiziționează combustibil lichid pentru uz industrial tip M. Conform descrierii succinte, achiziția se face cu scopul executării activității de încălzire centrală a spațiilor din cazărmile Forțelor Navale și ale Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii. Prețul este de 1.658.646,99 de lei, iar câștigătorul contractului este Almatar Trans.

Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, iar tipul procedurii a fost negociere fără publicare prealabilă. Contractul a fost încheiat la data de 22 decembrie 2023, iar peste o lună, rezultatul a fost publicat în SEAP, potrivit ziuaconstanta.ro.

Potrivit termene.ro, Almatar Trans SRL are sediul în Sătuc, județul Buzău, pe strada 1 Decembrie, nr. 73, obiectul de activitate este „fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului” și funcționează din anul 2000. Cifra de afaceri a societății în 2022 a depășit 280 de milioane de lei, în timp ce profitul a fost de 8.254.943 de lei. Societatea a avut o medie de 35 de angajați.

Conform termene.ro, asociatul unic al firmei este Cristina Magdalena Tarara și tot ea este administratorul. După cum arată sursa citată, Cristina Magdalena Tarara apare și în Ecodava SRL, Warehouse Bitum Store SRL, Ecombustibil Stations SRL, Warehouse Diesel Store SRL și Globodyne Trade Downstream SRL (radiată).

Almatar Trans SRL a câștigat 723 de licitații publice. Amintim câteva dintre autoritățile contractante: Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, DGASPC Bacău, R.A. Aeroportul Iași, Societatea Națională Radiocomunicații etc.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker