Monden

VIDEO | Cele mai așteptate filme în 2022 (V)

La fel ca anul trecut, 2022 se anunță absolut ­fa­bulos din punct de vedere al lansărilor cinemato­grafice, urmând să ne adu­că filme îndelung așteptate sau blockbustere ce continuă francize mai recente. Pe lista aparițiilor se numără Top Gun: Maverick, The Batman, Avatar 2, Fantastic Beasts 3, Doctor Strange, Jurassic World: Dominion, Thor: Love and Thunder, un nou film cu Hercule Poirot și multe altele.

Iată cele mai așteptate filme ce urmează să fie lansate în 2022 și data la care vor avea premiera în România:

Thor: Love and Thunder (8 iulie)

Ce ziceam de prea multe filme Marvel? Asta bineînțeles că nu se aplică niciunui lungmetraj regizat de Taika Waititi al cărui Thor: Ragnarok nu este doar unul din cele mai bune filme din Universul Cinematografic Marvel, dar și unul din cele mai bune filme cu supereroi din toate timpurile.

Al patrulea titlu din franciza Thor îi va vedea pe zeul scandinav, jucat de Chris Hemsworth și război­nica din Asgard, interpretată de Tessa Thompson, făcând echipă cu Gardienii Galaxiei ai lui Chris Pratt pentru a-l confrunta pe Gorr Măcelarul Zeilor, un antagonist feroce jucat de marele Christian Bale.

Nope (22 iulie)

Foarte puține informații au fost dezvăluite despre Nope, viitorul film horror regizat de Jordan Peele. Ceea ce mulți suspectează, însă, pe baza afișului său, singura ­ima­gine pe care o avem legată de film, este că el va avea de-a face în vreun fel cu extratereștri, dat fiind acel nor dubios pe care îl vedem plutind deasupra unui orășel situat între munți.

Și tot din afiș aflăm că Peele se va reuni cu Daniel Kaluuya, cu care a lucrat și pentru ,,Get Out” și care e indiscutabil unul dintre cei mai buni actori ai generației sale. Lor li se vor alătura Keke Palmer, Steven Yeun și Barbie Ferreira (din serialul HBO Euphoria).

Black Adam (29 iulie)

Când una dintre cele mai mari vedete din lumea cinematografiei își face debutul într-un rol de super­erou (chit că pare mai degrabă un antierou), nu e un lucru de trecut cu ­ve­derea, mai ales când acea vedetă este Dwayne „The Rock” Johnson și joacă practi rolul pentru care s-a născut. Nu cred că ar merita comentat mai mult, trailerul e destul de sugestiv, însă nu te lăsa păcălit, filmul nu va fi unul animat.

Articole similare