Cultură

VIDEO | Ce mesaj transmite Maia Morgenstern în deschiderea Festivalului „BUZĂU / IUBEȘTE / TEATRU!”

În această seară are loc deschiderea Festivalului „Buzău/ Iubește/ Teatru”. Spectacolul de deschidere aparține  actriței Maia Morgenstern și începe de la 19.30. Este vorba despre spectacolul „NU SUNT EU”, în care Maia Morgenstern împărtășește cu tandrețe, nostalgie și umor povești din copilărie și carieră.

 „E important pentru mine. E important pentru noi. Să iubim teatrul! Să iubim Buzău! <Nu sunt eu>.E MESAJ  Dar, eu vin la Buzău. Iubesc teatrul!”, este un gând pe care îl transmite actrița într-un mesaj pentru spectatorii buzoieni înainte de începerea spectacolului.

Timp de o oră și jumătate, însoțiți de muzica live, spectatorii vor fi purtați într-un carusel al amintirilor, confidenți de încredere pentru secrete nemărturisite până acum, părtași ai bucuriilor mici și mari, martori ai unor situații nedrepte prin care „o elevă ce nu voia altceva decât să fie cum sunt ceilalți copii” a fost nevoită să treacă. „În ziua în care am îmbătrânit, am plâns. Un pic. Știu eu de ce. În ziua în care am îmbătrânit, am obosit un pic. Am respirat greu și m-am rezemat de un copac. Am respirat și am uitat unde am plecat. Și-am râs, nu știu de ce. A fost frumos”.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker