Actualitate

Mobilier nou, echipamente digitale și componente multimedia, la Liceul Tehnic

Proiectul privind „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale”, depus prin PNRR de către Primăria Municipiului Buzău, a fost aprobat, spune directorul Liceului Tehnic Buzau, Robert Harabagiu, care explică faptul că acest lucru reprezintă o veste foarte bună pentru unitatea de învățământ pe care o conduce deoarece „toate sălile de clasă din cele patru corpuri de clădire vor fi dotate cu mobilier nou, echipamente digitale și componente multimedia”.

El detaliază ce înseamnă la modul concret aprobarea proiectului pentru Liceul Tehnic. Astfel, aprobarea acestui proiect al Primăriei Buzău înseamnă pentru Liceul Tehnic „finanțare pentru un atelier de electronică modern de ultima generație, un laborator de protecția mediului complet utilat și un laborator de servicii pentru activitățile firmelor de exercițiu din școală. Vom achiziționa materialele necesare și pentru cabinetul psihopedagogic, pentru cabinetul de limba engleză precum și pentru sala de sport”.

Reamintim că dotarea cu aparatură modernă a constituit mereu o prioritate pentru Liceul Tehnic, care este lider la atragerea de fonduri prin proiectele europene. Colegiul Tehnic Buzău a reușit să obțină  peste 2,5 milioane  de euro fondurile europene. Acum continuă demersul și cu prijinul Primăriei Buzău, prin proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale” depus prin PNRR.

Articole similare