marți, 07 iulie 2020

VIDEO | Buzoienii de la Mike’s School of Dance, eveniment caritabil pentru un copil ce suferă de o boală rară

Cea mai cunoscută şcoală de dans din Buzău, Mike’s School of Dance, instituţie care pe parcursul a 13 ani a reuşit să organizeze manifestări unice la nivel local şi să se impună prin elevii săi la competiţii naţionale, continuă seria evenimentelor caritabile.

În perioada pandemiei, în care adunările sunt interzise, şcoala condusă de Mihai Rotaru oferă posibilitatea buzoienilor de a lua cursuri gratuite online. Sub mottoul „Şi la bine şi la rău, suntem TOT ÎMPREUNĂ!”, Mike’s School of Dance îi îndeamnă totuşi pe buzoieni să facă o donaţie, oricât de mică, pentru o cauza nobilă. Este vorba despre salvarea unui copil, Vladimir, care suferă de o boală rară. Şcoala buzoiană de dans a mai organizat şi anii trecuţi evenimente ­ca­ritabile cu scopul de a sprijini Asociaţia Vladimir Angelman, asociaţie care a luat naştere în 2015 şi are ca scop strângerea de fonduri necesare recuperării lui Vladimir, un copil născut cu un sindrom rar – Angelman. Băieţelul are nevoie de multe ore de terapie pentru a progresa.

Cursuri private în scop caritabil

„Am transformat acest mic proiect într-o mare fa­milie – Familia MSoD. Ştim că perioada prin care trecem nu este una uşoară, dar vrem să vă reamintim că, la bine şi la rău, suntem TOT ÎMPREUNĂ. De aceea, în fiecare sâmbătă oferim pentru toţi buzoienii (şi nu numai) un curs de dans gratuit de la ora 20.00 pe canalul nostru de YouTube. Ne dorim să-l putem ajuta însă pe mai departe pe Vladimir să continue terapia, aşa că îi îndemnăm pe toţi cei care sunt dispuşi să facă o donaţie către ASOCIAŢIA VLADIMIR ANGELMAN. CIF 346018151, IBAN: RO86 BTRL RONC RT02 9872 2801, contact: La­risa Munteanu – 0737.003.044. De asemenea, tot pentru Vladimir, vom ţine nişte cursuri individuale private. Cursurile vor fi ţinute pe Instagram sau Zoom, în funcţie de cum alege fiecare participant, iar acesta include o coregrafie pe o piesă aleasă de participant + un feedback perso­nalizat din partea instructorului. Costul cursului e de 40 lei şi durează 40 de minute. Pentru mai multe detalii tri­mite un mesaj pe WhatsApp la +40 752 828 112 cu textul #dansezpentruvladimir”, este mesajul transmis de Mihai Rotaru, iniţiatorul Mike’s School of Dance.

Buzoienii au dansat pentru Vladimir şi la finalul lunii ianuarie, când 7.700 de lei au ajuns în contul copilului. Văzând progresele înregistrate de Vladimir, care a reuşit să treacă de cele trei sesiuni de terapie Therasuit, Mihai i-a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, în care l-a asigurat de conti­nuarea susţinerii cazului sau, prin proiectul „Dance For Fun”.

Mike’s School of Dance se află în comunitatea buzoiană de peste 13 ani, timp în care a realizat o mulţime de lucruri: a oferit peste 40 de spectacole în care s-au implicat, ca artişti şi spectatori, peste 10.000 de buzoieni, a organizat primul flashmob de dans din Buzău, a donat cu ajuto­rul buzoienilor  haine, jucării şi produse casnice şi electrocasnice pentru diverse centre de plasament din oraş, dar au şi donat peste 25.000 lei către Asociaţia Vladimir Angelman. În concluzie au transformat acest mic proiect într-o mare familie – Familia MsoD.

loading...
error: Content is protected !!