Monden

VIDEO / Buzoianul de la „Gospodar fără pereche” s-a căsătorit cu fiica unui fost magistrat

El 39, ea 24, dar dra­gostea nu cunoaște limite de vârstă! Ea tânăra și frumoasă, el cu multă experiență de viață, și împreună formează din acest week-end, familia Cucu. Este vorba despre Ion Cucu, buzoianul care în urmă cu trei ani a participat la showul de la ProTV, „Gospodar fără pereche”, apelând la Anamaria Prodan pentru a-i găsi o soție.

Chiar dacă nu a reușit să își găsească atunci jumătatea, în cadrul emisiunii, a dobândit totuși ceva celebritate pentru a-și putea găsi perechea visată. Așa se face că „gospodarul” și-a găsit acum jumătatea în persoana Rebecăi Irimia, fii­ca fostului judecător buzoian Eugen Irimia, ma­gistrat care s-a pensionat în 2019 după un scandal care ar fi putut să-l coste excluderea din magistratură.

Ion și Rebeca au organizat în week-end cele două cununii civilă și religioasă, respectând reglementările impuse de pandemie, și au găsit o soluție ingenioasă pentru a sărbători momentul în cadrul unei petreceri fără a încălca legea.

Ea a îmbrăcat o rochie albă și el o cămașă neagră și și-au unit destinele sâmbătă, cununia civilă având loc la Vila Albatros, iar cea religioasă la Biserica „Cuvioasa Parascheva”.

Petrecere în adidași, în aer liber, în pădure

Nunta a fost una în stil nonconformist, întrucât atât Rebeca a ales să înlocuiască rochia clasică de mireasă cu una de eveniment, albă, asortată cu o pereche de pantofi fucsia de la Amina Muaddi, iar mirele a optat pentru o cămașă neagră cu imprimeu supradimensionat și adidași. În cea de-a doua parte a zilei, atât mireasa cât și mirele au purtat adidași, asta și pentru că locația în care a fost organizată petrecerea nu a permis pantofi cu toc sau frac. Mirele a ales să adune familia și prietenii apropiați la ferma sa de la Gherăseni, în pădure, unde invitații au petrecut până dimi­neață.

Ion Cucu are o fermă de 40 de hectare, pe care cultivă porumb, floarea-soarelui și viță de vie. În plus, crește 50 de porci, cai, vaci și păsări. Și-a plantat propria pădure, pentru că îi place să aibă grijă de natură și acolo și-a ales și locația pentru nuntă. Spune despre el că îi place viața mondenă și că este foarte sociabil, ambițios și vrea ca ferma lui să atingă standarde europene. Anul trecut, alături de un prieten, au deschis un nou business accesând Start Up Nation. Este vorba despre o spă­lătorie de covoare.

Articole similare