Monden

VIDEO | Buzoianul căruia Gigi Becali i-a cumpărat casă și-a lansat primul videoclip

În 2012, un băiat de 12 ani din Breaza, județul Buzău, impresiona o țară întreagă cu povestea sa tristă de viață. Crescut de bunică într-un bordei după ce tatăl s-a spânzurat iar mama l-a abandonat de mic copil, Marian Ursea ajungea să se întâlnească cu Gigi Becali. Impresionat de povestea copilului, „latifundiarul din Pipera” i-a dăruit atunci o gospodărie pe care a cumpărat-o cu 17.000 de euro.

Becali: „De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”

Astăzi, ajuns la vârsta de 20 de ani, Marian a devenit solist de muzică ­po­pulară, lansându-și primul videoclip. Buzoianul lucrează la propriul repertoriu cu ajutorul unor rapsozi din Gorj, iar în prima sa piesă își povestește viața, cu neajunsuri dar și șanse, cum a fost cea oferită de Becali.

Puștiul era nelipsit de la slujbele ținute de preotul Lilian Stănescu, cel care mulți ani l-a avut sub tutelă pe Marian. Primii pași în muzică i-a făcut la biserica din Breaza, unde cânta la strană. În 2012, după ce povestea micului cântăreț la biserică a apărut în presă, Gigi Becali a decis să-i asi­gure acestuia viitorul. Omul de afaceri i-a cumpărat o casă frumoasă la zece metri distanță de bordeiul în care a copilărit, i-a dăruit o sumă importantă de bani și, mai mult decât atât, a angajat o localnică să aibă grijă de el și de bunica acestuia. „De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, îi promitea Gigi Becali atu­nci când l-a întâlnit pe Ursea, după ce i-a cumpărat casa cu 17.000 de euro.

„Textul piesei este inspirat din întâlnirea cu Gigi Becali, căruia toată viața îi voi mulțumi”        

Anii au trecut, Marian a ajuns la un liceu de meserii și servicii, iar în paralel a urmat cursurile Palatului Copiilor, secția canto po­pular, perioadă în care a avut câteva apariții în spectacole. Și-a modelat vocea și atitudinea scenică în vacanțele de vară, sub îndrumarea rapsodului arădean Ghiță Onofrei. În ultima perioada, soarta l-a adus în preajma artiștilor din „Doina Gorjului”, cu ajutorul cărora buzoianul a început să-și contureze o carieră în muzica populară. Lucrează la propriul repertoriu cu ajutorul rapsozilor Mioara și Marian Parnica, iar în prima sa piesă lansată cu videoclip Marian își povestește viața.

„A venit din depărtare / Om cu bani și suflet mare / Becali mi-a dăruit / O casă și-s fericit / Doar un gând greu mă apasă / Că azi sunt singur la masă / Și iar mă uit către cer / Un singur lucru-ți mai cer”, este una din strofele piesei lansate de buzoianul Marian Ursea.

„Textul a fost inspirat din articolele din presă ­despre viața mea, despre ajutorul primit de la domnul Gigi Becali, căruia toată viața îi voi mulțumi. Sunt câteva persoane în sufletul meu, cum este și părintele Stănescu, oamenii care mi-au întins o mână de ajutor, cărora toată viața le voi fi recunoscător”, a declarat Marian Ursea pentru adevarul.ro.

Melodia ,,Chinuit am fost de mic” a fost lansată la începutul lunii martie pe canalul muzical Inedit TV, la emisiunea ,,Petreceți cu noi”. Înregistrarea a strâns peste 500 de accesări pe canalul Youtube și este una dintre cele mai cerute melodii de către telespectatorii postului de muzică populară.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=T7Y2mkaQTDg&feature=emb_logo

Articole similare