joi, 28 mai 2020

VIDEO | Buzoianul Andrei Ionuț Ursu (WRS) atacă topurile cu o nouă piesă

După ce a primit numeroase reacții pozitive din partea publicului și a specialiștilor din industria muzicală pentru piesa „Why”, buzoianul Andrei Ionuț Ursu, cunoscut acum cu numele de scena WRS, este gata să atace topurile cu un nou single. Prima piesă sub titulatura WRS a reușit, în scurt timp de la lansare, să devină hitul zilei la Kiss Fm și a putut fi auzită în playlisturile magazinelor ­di­gitale. Noua piesă, intitulată „No weight”, continuă călătoria pop-electro și aduce un sound tech house.

„Despre asta este <No weight>”

Dacă asculți melodia îți poți da seama că artistul a vrut să își ducă ascultătorii departe, pe o plajă, seară, într-o atmosferă electrizantă.

„Imaginează-te la o petrecere pe plajă. Să spunem în Tel Aviv. E aproape miezul nopții, luna plină se oglindește în mare, DJ-ul îți ghicește gândurile cu acele beaturi, iar siluetele sincronizate în luminile colorate creează tabloul perfect. Despre asta este <No weight>”, a declarat buzoianul.

Andrei Ionuț Ursu (aka Wrs) recunoaște că versurile piesei au venit de la sine în momentul în care producătorul cu care a lucrat i-a pus beatul cel nou, simțindu-se imediat electrizat de sound.

„Este un fel de depășire a gravitației, prin muzică. Chris, producătorul cu care am lucrat, mi-a pus acest beat tech house, care m-a electrizat imediat. În următoarea secundă, am scris versurile. Este atât de simplu atunci când produ­cătorul îți simte vibeul”, a mai declarat buzoianul.

„Sper să treacă pandemia și să-mi pot îndeplini fantezia de pe plajă”    

WRS spune că își dorește cu nerăbdare să treacă perioada de pandemie și să poată să își bucure fanii cu cele două piese de autor, dar mai ales să își delecteze urechile ascultând piesa proprie atunci când va păși în picioarele goale pe o plajă, în mijlocul unei petreceri.

„Sper că toată această situație prin care trecem acum să se termine repede, pentru ca noi toți să ne reluăm obiceiurile și să-mi pot îndeplini fantezia de pe plajă în timp ce ascult această piesă. Până atunci, mă voi bucura de ea dansând prin casă, iar dacă și voi veți face asta, atunci voi fi mai mult decât fericit”, a spus WRS.

Reamintim că Andrei Ionuț Ursu a făcut parte din trupele de dans ale ProTV, apărând în videoclipurile mai multor artiști importanți (INNA, Antonia, Loredana, Ruby, Carla’s Dreams), iar din 2016 a fost ales de Smiley să facă parte din boy-band-ul Shot.

loading...
error: Content is protected !!