Monden

VIDEO / Buzoianul Andrei Dragu, moment surprinzător la „Românii au talent”

Andrei Dragu este originar din Buzău și este student la Facultatea de Kinetoterapie. În copilărie, a descoperit acasă o chitară și a fost fascinat de instrument. Andrei nu își amintește ce căuta acel obiect în casă, având în vedere că nimeni din familia să nu cânta la chitară. Tânărul buzoian a început să studieze singur după ureche. Concurentul a mărturisit că nu știe teorie muzicală, dar își dorește mult să învețe. Mai mult, visează să aibă o carieră în muzică.

Pe scena de la „Românii au talent”, Andrei a avut un moment surprinzător. A abordat mai multe genuri muzicale, de la hard rock la manele. Jurații au fost impresionați de abilitatea concurentului de a jongla cu mai multe tipuri de muzică, notreaza sit-eul infomusic.ro. „Păi, dacă așa cântă un băiat care cântă după ureche, nici nu vreau să mă gândesc unde o să ajungă el când o să mai și pună mâna pe studiu puțin. Oricum, mi se pare că e destul de departe, hai să fim sinceri”, a spus Andi Moisescu.

Chiar dacă nu face parte din juriu, Pavel Bartoș a avut de spus cuvinte de laudă la adresa lui Andrei: „Neașteptat! Ai făcut spectacol! Asta e rețeta, de fapt, la <Românii au talent>: să vii cu o chestie originală, iar tu ai fost original. Bravo!”, și-a încheiat admirativ declarația actorul Pavel Bartos. Andrei Dragi a primit, alături de încurajări și cei patru de „DA”, mergând mai departe în concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!