Monden

VIDEO | Buzoianul Albert Gugulan, în Marea Finală de la „Românii au talent”

12 concurenți s-au întrecut, vinerea trecută, în prima semifinală live a sezonului 13 „Românii au talent”. Curajoșii serii de vineri au fost Albert Gugulan, Amira Olosutean, Andrei Gîrjob, Bad Salsa, Bianca Avram, Florin Zgăvârdici, Gabriel Mardale, Monique Family, Oleg Spînu, Rareș Prisăcariu, Sânziana Iani și Mihai Adrian, precum și Teodora Vasilichi, după cum se menționează pe website-ul protv.ro.

Buzoianul Albert Gugulan a impresionat publicul și juriul cu momentul său la pian, în care a interpretat magistral o compoziție Franz Liszt. Artistul moștenește acest talent atât din partea mamei, care este solist vocal, cât și din partea tatălui, care cântă la acordeon. De asemenea, străbunicul său a fost un violonist consacrat.

Primii 12 concurenți calificați în această fază a competiției au urcat pe scena „Românii au talent” cu un vis: acela de a fi finaliști și de a avea o șansă la primul loc. Iar această motivație s-a văzut în fiecare prestație, mai ales la buzoianul nostru! La finalul serii, cei patru jurați au făcut primele două propuneri pentru premiul de originalitate: Bianca Avram și Oleg Spînu. Iar telespectatorii au decis primii cinci calificați în marea finală de pe 12 mai: buzoianul Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu și Rareș Prisăcariu.

Vinerea viitoare, show-ul continuă cu cea de-a doua semifinală live. Alți 12 concurenți vor lupta pentru ultimele locuri în finală, în direct pe PRO TV și VOYO.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker