sâmbătă, 15 august 2020

VIDEO / Buzoianca Doinița Ioniță, numărul unu în trending pe YouTube alături de Jador și Costi Ioniță

Costi Ioniță lansează o nouă modă în muzica românească. În ultimele săp­tămâni, cunoscutul producător muzical nominalizat la premiile Grammy a scos pe piață câteva colaborări mu­zi­cale ciudate, care aparent nu au nicio legătură și nu s-ar putea bucura de succes: Anna Lesko & Culiță Sterp, Ruby & Florin Salam, Dani Mocanu & Costi și, mai nou, Jador alături de buzoianca Doinița Ioniță, bulgăroaica Emilia și rapperul Jay Maly.

Surprinzător sau nu, trei dintre colaborările dance-manele enumerate, produse de același om, au ajuns să ocupe, în același timp, locurile I, II și III în Youtube Trending, ceea ce Costi Ioniță spune că este un record pentru mu­zica românească.

Interesant este că piesa cu cea mai rapidă ascensiune care a „rupt” Youtube-ul este cea în care cântă buzoianca Doinița Ioniță. Mai exact, într-o singură zi colaborarea buzoiencei cu Jador, Costi, Emilia și Jay Maly a înregistrat 2.000.000 de vizualizări ajungând number 1 în trendingul Youtube în România și Marea Britanie, pe locul III în Austria, pe VI în Germania etc.

A remarcat-o după ce a văzut-o la X Factor

Ritmuri balcanice, ima­gini senzuale, artiști de top și o piesă hit! Acestea sunt ingredientele la care a apelat managerul Costi Ioniță, care i-a convins pe toți că trebuie să își unească talentele ca piesă „Jale” să fie hit. Iar în numai trei  zile de când a fost lansarea oficială, videoclipul a depășit 2 milioane de vizua­li­zări pe canalul Youtube, iar Doinița Ioniță, buzoiancă noastră, primește felicitări încontinuu.

Ambiția și talentul buzoiencei Doinița Ioniță l-au convins în urmă cu aproape doi ani pe Costi Ioniță să o coopteze în echipa sa, după ce a văzut-o la X Factor. Costi a mărturist că vede în buzoiancă un viitor artist în care merită investit. Alături de  regizorul Alex Ceaușu, Costi a intrat oficial în afaceri, lansând casa de producție Forzza Music, iar primul proiect lansat a inclus-o chiar pe Doinița Ioniță. Cei doi și-au pus la bătaie toate armele și și-au propus să lanseze un nou val de artiști atât în țară,  cât și pe plan internațional.

loading...
error: Content is protected !!