marți, 07 iulie 2020

VIDEO | Bianca Purcărea, despre cum a ratat la X Factor „portiţa către lacrimile publicului”

Solista trupei Cobzality, buzoianca Bianca Purcărea, a vorbit recent pe video ­blo­g-ul­ ei despre experienţa pe care a trăit-o în urmă cu nouă ani la X Factor. Deşi adolescenta de 18 ani era obişnuită cu festivalurile muzicale, X Factor a fost altceva pentru buzoianca ce tocmai făcuse backing vocals pentru Paula Seling şi Ovi la Eurovisionul de la Copenhaga.

Îmbrăcată în aceeaşi rochiţă ca acum nouă ani, pe scena X Factor, Bianca a explicat că momentul X Factor i-a adus cooptarea în Cobzality şi acesta a fost cel mai important lucru pentru artista care acum este şi căsătorită cu iniţiatorul trupei, Robert Magheti.

Bianca îşi aminteşte inclusiv un episod amuzant, când producătorii X Factor o întrebau la interviuri ce va face dacă va câştiga marele premiu de 20.000 de euro. Abia peste mai mulţi ani buzoianca avea să înţeleagă că producătorii voiau să îi ridice la fileu o poveste lacrimogenă care i-ar fi putut aduce voturile telespectatorilor.

Important de ştiut este că părinţii Biancăi tocmai se mutaseră în Spania, ea fiind clasa XII-a în Colegiul Hasdeu. Părinţii au decis că ea să rămână în ţară şi să participe şi la X Factor şi să justifice într-un fel pre­gătirea muzicală pe care o făcuse în ultimii ani. Bianca a trecut cu brio de primele probe ale concursului, dar avea să fie respinsă în bootcamp, făcând parte din echipa lui Mihai Morar.

„Aveţi încredere că nu fac prostii cu banii”   

„M-au întrebat ce aş face cu banii dacă aş câştiga. Eu aveam 18 ani şi nu m-am gândit nicio clipă că ar trebui să îmi cântăresc vorbele. Am spus: <Cu 20.000 de euro îmi fac un studio, aduc toţi producătorii din România să îmi facă un album să fiu celebră!>. Producătorii m-au întrebat: <Îi aduci şi pe ai tăi din Spania cu banii ăştia?>. <Cum să îi aduc, că abia au plecat?!>, am răspuns eu. Ei m-au mai întrebat de vreo două ori: <Sunt bani mulţi; nu îi aduci şi pe ai tăi în ţară, să nu mai fie nevoiţi să muncească în Spania să te întreţină?>. Eu însă am fost convinsă că dau răspunsul corect: <Îmi daţi bani pentru muzică, eu în muzică îi bag! Aveţi încredere că nu fac prostii cu banii>. Totuşi, de câte ori ar fi putut şi oamenii ăia să îmi deschidă o portiţă către lacrimile ­pu­blicului?! <Hei, o lacrimă ceva nu vrei să…?>. Eu, nu. Acum nu ştiu ce aş fi răspuns, dar sigur nu era la fel”, povesteşte Bianca Pur­cărea amuzată.

loading...
error: Content is protected !!