Monden

VIDEO | Antonia și-a filmat noul clip la Vulcanii Noroioși

Un ritm oriental ca­re încearcă să rea­du­că vibe-ul călduros de vară, filmat pe ,,platourile” deja celebre de la Vulcanii Noroioși! Cu asta s-a hotărât Antonia să își surprindă fanii zilele acestea, lansând piesa ,,Benny Hana”, pe care a ales să o filmeze în județul Buzău. Melodia a fost compusă de Sebastian Tudor, Ema­nuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911) și Alexandru Turcu, versurile sunt semnate de Cezar Gună, Sebastian Tudor și Andrei Ursu, iar de producție s-au ocupat Costel Domințeanu și Alex Ghinea.

Antonia a ales peisajele unice de la Vulcanii Noro­ioși în noul său videoclip al piesei ,,Benny Hana”, în care apare alături de Pitt Leffer, artist cunoscut pentru piesele ,,No Lies”, ,,Loving You”, ,,Yamala”, ,,I will love you till the end”.

Antonia a mai lansat, de curând, ,,I Think I Love Him”, dar și ,,Take Me Somewhere” feat. Avalan, piesă care a fost imnul primei ediții SAGA Festival, eveniment care a avut loc între 10-12 septembrie la ROMAERO. Artista a și urcat pe scena de la SAGA pentru un recital plin de ­energie.

După 1989, numeroase vedete de pe scena muzicală au ales să filmeze videoclipuri la Vulcanii Noroioși: Inna, Luminița Anghel, Iris, 3 Sud Est, Keo, Ombladon etc. De asemenea, peisajul selenar, unic în Europa, a făcut ca Vulcanii Noroioși din comuna buzoiană Berca să fie folosiți de-a lungul timpului ca decor pentru numeroase filme și videoclipuri. De exemplu, de­corul natural de la Vulcanii Noroioși a fost folosit pentru prima dată într-un film de către marele Liviu Ciulei, în pelicula sa de debut regizoral, „Erupția” (1957), film în care avea să apară în premieră actrița Lica Gheorghiu, fiica ­li­derului comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej.

Alte producții cinematografice cu mari actori români care au fost filmate în celebra zonă turistică din Berca sunt „Drumul oaselor” (1980) – primul film din seria „Mărgelatu”, cu Florin Piersic -, „Pruncul, petrolul și ardelenii” (1981), cu Ilarion Ciobanu, Mircea Diaconu și Ovidiu Iuliu Moldovan, „Și va fi” (1991) cu Maria Ploae etc.

Articole similare