Monden

VIDEO | Andrei Wrs revine în atenţia fanilor cu o nouă melodie

Cuvinte de dragoste în spaniolă, engleză, vibe-uri fresh, un ritm puternic, totul înlănţuindu-se ca un ,,Tsunami”! Asta conţine noua piesă lansată de buzoianul Andrei Ursu, aka Wrs, unul dintre artiştii cu o viziune unică şi cu un stil noncofor­mist şi proaspăt. El a lansat pe piaţa muzicală melodia ,,Tsunami” pe 30 septembrie şi are deja peste 320.000 de vizualizări, semn că piesa devine rapid un hit al toamnei.

Înainte de a-şi începe cariera în industria muzicală, Andrei Ionuţ Ursu a fost dansator în show-uri de televiziune şi pentru mai mulţi artişti consacraţi. Anul trecut, artistul a semnat cu Global Records, una dintre cele mai de succes case de discuri din ţară, şi a început propriul său proiect muzical electro-pop.

,,Eu am crescut undeva pe lângă Buzău, în satul Stănceşti. Când eram mic îmi făceam în faţa curţii, pe iarbă, un fel de careu ca la fotbal, şi aia îmi era scena. Eu am ştiut de la 5 ani, dacă mă întreba cineva ce vreau să mă fac când o să fiu mare, eu nu ziceam vedetă, eu ştiam că văd nişte reflectoare, lumini şi scenă. De atunci, scena pentru mine este un spaţiu efectiv sacru. Şi asta m-a ajutat să depăşesc momen­tele grele din viaţă. Scopul ăsta, pe care îl aveam mereu, am zis că orice mi se întâmplă în viaţa asta o să mă scoată la capăt, pentru că ştiu că eu am un plan mare, trebuie să ajung acolo. Sunt abia la început şi mă bucură că am energia asta (…) Multă lume nu ştie nimic despre mine, înainte să ajung aici chiar am trecut prin câteva încercări şi acum simt, e un sentiment atât de frumos că am o fundaţie pe care abia acum am început să o construiesc”, a spus Wrs într-un interviu acordat lui Cosmin Cernat la Radio Impuls.

Buzoianul le-a mai po­vestit ascultătorilor Radio Impuls despre copilăria sa. Deşi nu îşi aminteşte foarte des de momentele din copilărie, artistul a precizat că atunci când este întrebat îşi aminteşte cu plăcere de locul unde a crescut până la vârsta de 17 ani. ,,Îmi amintesc foarte rar de copilărie, dar de fiecare dată când primesc întrebări, îmi amintesc cu plăcere de locul unde am crescut. Îmi place foarte mult să fiu cu picioarele pe pământ, să fiu pe iarbă şi să mă bucur de natură, pentru că mă ajută foarte mult când sunt agitat (…) Când eram mic uram să merg la fântână, era undeva la 200 m şi trebuia să car de găleţi, dar acum, când mă gândesc, este atât de frumos”, a mai completat Andrei Ursu.

Articole similare