Monden

VIDEO | Andrei Ursu, în vârful topurilor radio

Piesa „Noaptea ne fură iubiri”, trei săptămâni la rând pe primul loc

„Noaptea ne fură iubiri” are versuri sensibile, armonii îmbătătoare și voci armonioase. Piesa face parte din noul EP semnat Andrei Ursu, „Cântece de inimă”, iar melodia a fost scrisă de buzoian, EMAA, Mario Morar și Ștefan Ioniță. Și nu numai pentru aceste argumente, ci și pentru videoclip, filmat în stil vintage, retro, se ține în topul preferințelor fanilor, mai ales al celor care ascultă radio.

Pentru trei săptămâni la rând, aproape de la lansare, colaborarea cu Theo Rose a fost în primele trei melodii aflate în emisiunile care fac topul pieselor și în primele solicitări de melodii la radiourile comerciale, prin urmare este declarat clar un hit.

Reamintim că în 2022, artistul a lansat primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni numărul 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. În 2023, artistul a lansat primul său album, „Fiesta’23”, o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi. Acum, „Cântece de Inimă” promite să fie un capitol memorabil în cariera sa, continuând să câștige inimile ascultătorilor cu melodiile sale sincere și autentice.

Articole similare