Actualitate

VIDEO / Amenințări pe TikTok. Pentru cumătrul Salam de la interlopul buzoian Anaser

Interlopul buzoian Anaser Duduianu este urmărit internațional în dosarul maneliștilor, dar cu toate acestea face live-uri din SUA ori din Mexic și nu se sfiește să-l amenințe pe manelistul Florin Salam, care este și cumătrul său, dar și parte vătămată în acel dosar. Anaser Duduianu, urmărit internațional din 2020 în dosarul maneliștilor, a făcut un nou live, care ulterior a fost șters, pe TikTok, din SUA, acolo unde trăiește fără să-l deranjeze nimeni.

„Băi Salame, băi cumetre, în primul rând aș vrea să te întreb o singură logică din viața mea. Ai declarat la televizor în fața la jurnaliști că tu n-ai dat nicio declarație, că tu n-ai făcut nimic. Bravo! Dar declarațiile care le-am scos din dosar sunt a lui mama? Nu sunt. Să moară copiii tăi, să nu ai parte de copilașii tăi, cumetre, Florin Salam, dacă te-am tâlhărit sau te-am șantajat vreodată în viața ta”, i-a transmis pe TiKTok interlopul Anaser Duduianu lui Florin Salam care este și cumătrul său.

Florin Salam i-a răspuns tot pe TikTok și a spus nu a depus niciodată vreo plângere pe numele lui Anaser, și că a fost deranjat de faptul că l-a înjurat și i-a dat de jurat de copii, însă îl înţelege, pentru că a fost supărat.

„Abia ce au trecut doar câteva zile de la un încă un mesaj pe care vi l-am făcut dumneavoastră în legătură cu toate problemele astea care au mai fost pe aici. Am un mesaj şi un răspuns pentru Anaser, cumătrul Anaser. Am văzut un mesaj din partea lui, către mine, direct.

Cumetre, în primul rând vreau să te salut, vreau să îţi doresc bucurii şi fericire alături de familia ta, să fii bine, să n-ai nicio problemă şi să trăieşti o viaţă liniştită lângă cine doreşti tu. Sincer, nu-mi place mesajul pe care mi l-ai dat, că ai spus de copii, puteai să îmi spui la fel de frumos şi fără să dai de jurat pe copii, dar nu mai contează, ştiu că eşti supărat şi te înţeleg.

Cumetre, în legătură cu asta, eu am mai spus, am dat un anunţ. Nu am spus în viaţa mea că tu mi-ai luat banii. Şi când am fost chemat la poliţie, să dau o declaraţie, eu nici nu am scris, doar eram întrebat şi cineva tasta la un calculator. Că am venit şi ţi-am cântat, şi nu ţi-am cerut bani, asta nu e o problemă, că nu puteam să îţi cer ţie bani, am eu de unde să cer.

Aşa ca, să audă toată România, chiar şi tu, cumetre, eu nu am spus niciodată că tu mi-ai luat bani. Nici tu, nici fraţii tăi, nu mi-aţi luat niciodată bani. V-am cântat, la familia voastră şi ce mi-am luat eu de la oameni a fost treaba mea. Eu am mai spus asta, dar cred că nu a ajuns la urechile tale, eu nu am scris nimic din ce spui tu. Eu am declarat doar că am cântat la voi în familie şi a fost atunci când m-au chemat ei, nu că
m-am dus eu. Eu n-am timp nici să stau cu copiii mei, dar să mă duc pe la poliţie.

În primul rând, mă respecţi şi ştiu că, într-un anumit fel, ţii cont de familia ta, că v-am botezat copiii şi în al doilea rând, nici nu aveai cum să îmi bagi mâna în buzunar, cumetre, că nu sunt copil de doi ani.

Eu am nunta de făcut, am de trăit nişte momente frumoase. Dar mi-ai dat de jurat, cumetre, de aia am intrat acum, că aş fi vrut să intru după nunta mea. Dar m-am eliberat eu aşa, sufleteşte. Nu mi-e frică de nimeni, credeţi-mă cu respect şi cu onoare”, a spus Florin Salam, pe TikTok.

 Anaser are mandat de arestare din 2020

Pe numele fraților Lindon și Anaser Duduianu este emis un mandat de arestare încă din august 2020, în dosarul în care Florin Salam și alți maneliști au reclamat că au fost șantajați și tălhăriți de membrii clanului Duduianu. Dacă Lindon s-a predat, Anaser Duduianu face live după live pe TiKTok, acolo unde are foarte mulți urmăritori.

„Vreau să fac și eu un anunț în legătură cu dosarul maneliștilor instrumentat de către domnul procuror pus la comanda familiei Vasiloi. Vă promit că voi face tot posibilul ca adevărul să iasă la suprafață și să vă arăt că sunt nevinovat”, spunea interlopul buzoian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare