Sport

Victorie în ultimul joc. Gloria rămâne a patra în Liga Naţională după turneul de la Bistriţa

Gloria a încheiat cu o victorie primul turneu din returul Ligii Naţionale de handbal feminin. Sâmbătă după-amiază, în Sala LPS din Bistriţa, handbalistele buzoience au trecut cu scorul de 23-19 (9-6) de SCM Craiova, după o partidă în care emoţiile au lipsit în totalitate. Cu şase minute înainte de final, fetele lui Ovidiu Mihăilă aveau 8 goluri avans, 23-15 şi doar relaxarea lor a făcut ca echipa din Craiova să marcheze de patru ori la rând şi să evite o înfrângere şi mai drastică.

Cu câte 5 goluri fiecare, Ana Maria Simion şi Alina Ilie au fost principalele marcatoare ale echipei buzoiene, care, în urma victoriei de sâmbătă, se menţine pe locul 4, cu un punct mai mult decât Măgura Cisnădie.

Imediat după Sărbători, pentru Gloria urmează al doilea turneu al returului, programat pe 6 şi 7 mai la Cluj Napoca şi Turda, cuprinzând etapele a 20-a şi a 21-a. În primul joc, Gloria are pauză, după care va juca vineri, 7 mai, de la ora 10.30, în Sala „Horia Demian” din Cluj Napoca, împotriva Daciei Mioveni.  

Articole similare

error: Continut protejat!!