Sport

Victorie și aproape sigur în play-off

FC Buzău – Unirea Slobozia, vineri, ora 15.30, DigiSport și Telekom Sport

FC Buzău începe turul de forță din finalul acestei luni cu cea mai importantă partidă din seria de trei pe care băieții lui Cristi Pustai le mai au de disputat în octombrie. Vineri, în Crâng, de la ora 15.30 și în direct pe cele trei posturi deținătoare de drepturi (Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport) echipa buzoiană o va întâlni pe Unirea Slobozia într-o confruntare care are drept miză una dintre pozițiile de play-off la finalul sezonului regulat. În acest moment, după disputarea a zece etape, FC Buzău ocupă ultimul loc din Top 6, la cinci puncte de adversara de vineri care, probabil, își va juca în Crâng una din ultimele șanse. Antrenorul Cristi Pustai știe că Slo­bozia nu are decât varianta victoriei la Buzău, dar în același timp și că un eventual succes ar asigura în mare măsura prezența echipei sale în play-off, chiar dacă mai sunt de jucat multe etape din sezonul regulat. ,,Unirea Slobozia este o echipă bună, care anul acesta și-a propus ca­lificarea în play-off, o echipă care a început foarte bine, dar a avut apoi ceva sincope pe parcurs, care își joacă ultimele șanse de a se mai apropia de acest pluton de șase, între care ne aflăm și noi, și care pare în momentul acesta ușor des­prins. Și din acest unghi, putem privi această partidă ca una foarte importantă, gândiți-vă că la o victorie a echipei noastre ne vom duce la 8 puncte, plus că mai este și golaverajul, pentru că nu cred că până la sfârșitul sezonului regulat cineva ne poate depăși la golaveraj. E foarte important că împotriva echipelor care se află în spatele nostru și ne urmăresc în acest moment, în afară de Slobozia, am reușit să câștigăm. Și cu Metaloglobus, și cu Csikszereda, și cu Iașiul, deci ar fi extraordinar dacă am reuși să obținem cele trei puncte”, a spus Mister înaintea jocului de vineri.

10 lei biletul, acces doar pentru vaccinați sau trecuți prin boală

FC Buzău a anunțat că biletele pentru partida cu Unirea Slobozia vor fi puse în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 9.30, la poarta Crâng, la prețul de 10 lei, intrare generală. Conform protocolului, au acces pe stadion urmă­toarele categorii:

 • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
 • Persoanele care certi­fică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui act de identitate.

Liga a 2-a – Etapa a 11-a

 • Petrolul Ploiești – Steaua București – joi seară
 • FC Buzău – Unirea Slobozia – vineri, ora 15.30 (TV)

Sâmbătă, 23 octombrie, ora 11.00:

 • Astra Giurgiu – Dună­rea Călărași
 • Unirea Constanța – Dacia Brăila
 • Politehnica Iași – Viitorul Tg. Jiu
 • Metaloglobus București – Csikszereda

Sâmbătă, 23 octombrie, ora 12.30:

 • FC Hermannstadt – CSC Șelimbăr (TV)

Sâmbătă, 23 octombrie, ora 15.00:

 • Politehnica Timișoara – Ripensia Timișoara

Duminică, 24 octombrie, ora 12.30:

 • Universitatea Cluj – Unirea Dej (TV)

Luni, 25 octombrie, ora 15.30:

 • Concordia Chiajna – FC Brașov (TV)

Clasament

 1. PETROLUL 27 p.
 2. U Cluj 24 p.
 3. Chiajna 23 p.
 4. Hermannstadt 21 p.
 5. Steaua 21 p.
 6. FC Buzău 20 p.
 7. Metaloglobus 16 p.
 8. Slobozia 15 p.
 9. Șelimbăr 14 p.
 10. Poli Iași 12 p.
 11. Csikszereda 12 p.
 12. Unirea Dej 11 p.
 13. Timișoara 10 p.
 14. Ripensia 10 p.
 15. Viitorul Tg. Jiu 10 p.
 16. FC Brașov 9 p.
 17. Constanța 4 p.
 18. Călărași 3 p.
 19. Dacia Brăila 2 p.
 20. Astra – 1 p.

Articole similare