Sport

Victorie fără calificare

Handbalistele Gloriei Buzău au ratat din nou calificarea în grupele Ligii Europene, în ciuda faptului că au câștigat manșa retur disputată la Buzău, duminică, cu Motherson Mosonmagyarovari KC. Scorul, 25-23 (15-13), a fost unul insuficient pentru calificare, dat fiind că oaspetele câștigaseră acasă, în tur, cu 29-26. A fost a treia tentativă consecutivă a Gloriei de a pătrunde în grupele Ligii Europene de handbal feminin, după ce a fost eliminată în edițiile anterioare de Nantes, respectiv de Storhamar.

Buzoiencele au condus cu 6-3 și 9-5 în prima parte a meciului, oaspetele au revenit la 9-9 și au preluat conducerea cu 12-11. Încurajate de o sală arhiplină, gazdele au marcat de patru ori la rând și au dus scorul la 15-12, iar la pauză au intrat cu doua goluri avans, după ce trupa maghiară a mai marcat o dată.

Debutul părții secunde a întâlnirii a fost favorabil Buzăului, Gloria conducând cu 17-14 și 19-16. Mosonmagyarovar a revenit la 19-19, dar jucătoarele antrenate de Adrian Chiruț au câștigat cu 25-23.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker