Sport

Victorie cu nervi! HC Buzău, puncte preţioase în faţa Sucevei

N-a fost rost de surpriză, duminică seară, la Sala Sporturilor, în meciul pe care HC Buzău l-a susţinut în faţa lui CSU Suceava în etapa a 7-a a Ligii Naţionale. Într-o partidă pe care a condus-o în permanenţă, nelăsând nicio clipă iniţiativa adversarilor, echipa buzoiană s-a impus cu scorul de 25-23 (15-13).

Dincolo de cele 3 puncte, extrem de preţioase în economia clasamentului şi înaintea unei serii de foc (Turda, Steaua, Dinamo şi Baia Mare), HC Buzău se poate felicita că a scăpat cu bine dintr-o luptă cu rudimentara echipă a Sucevei care, în multe moment, în frunte cu banca tehnică, părea că nu cunoaşte nici regulile jocului! A fost nevoie de execuţiile de fineţe ale lui Liviu Mironescu şi Sergio Barros, de precizia lui Aleksandar Glendza – cel mai bun marcator, cu 7 reuşite şi, nu în ultimul rând, de intervenţiile din a doua repriză ale lui Bogdan Manole pentru a pune la locul ei arţăgoasa şi limitata formaţie oaspete.

HC Buzău rămâne la Sala Sporturilor şi pentru următoarea etapă, duminica viitoare, de la 17.30, când adversara va fi de un cu totul alt nivel: Potaissa Turda!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker