Sport

FOTO / Vibestatistici! Medalii de aur pentru dansatorii buzoieni în competițiile naționale

Clubul „Vibe” tinde să devină cunoscut și la nivel național, grație perfomanțelor obținute în mod constant la cele mai importante concursuri de profil. Cu fiecare coregrafie perfectată, reputația clubului crește și mai mult, atrăgându-i pe cei pasionați, în această lume.

Săptămâna trecută, sportivii de la Vibe au reprezentat comunitatea în două concursuri,  Cupa „Rhythmic Beat’’ de la București și „Danube Dance Fest’’, competiție găzduită de Galați. La București, copiii din trupa Mini Vibe au fost cei mai buni, obținând un merituos loc intâi. Tot aur a obținut și Anastasia Maravela, dar de data aceasta la Galați, la categoria „solo debutante”. Cea de-a treia medalie de aur adusă la Buzău a fost agățată de gâtul Carlei Nicolae, locul întâi la „fete solo”. Natalia Dragomir,  Theodora Rădulescu, Sofia Costea, Darius Țîrlea și Isabela Popa au obținut, de asemenea, clasări meritorii la cele două concursuri naționale.

Dansatorii de la Vibe nu sunt preocupați numai de concursuri. Clubul este prezent constant în comunitatea locală, prin organizarea unor spectacole caritabile și participarea la evenimente culturale. Recent, copiii din clubul buzoian le-au oferit persoanelor cu nevoi speciale de la Centrul de Zi BonOm câteva momente artistice, în cadrul unui eveniment conceput special pentru cei din centru. Tot în martie, echipa Vibe a deschis „Trifaniada Glorioșilor”, eveniment derulat la Sala Sporturilor.

Prin astfel de activități, cluburile buzoiene, indiferent de ramura sportivă, ar putea deveni un reper important în țesătura comunității locale, atrăgând mult mai ușor copiii către sport.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker