Monden

Viața Doiniței Ioniță, o adevărată telenovelă

A născut extrem de ușor, a fost fericită că bebelușul său este sănătos, însă liniștea în familia ei pare că este departe! Doinița Ioniță nu a fost deloc de acord ca tatăl copilului să-l vădă pe micuț, astfel că s-a iscat un nou scandal. După ce mama cântăreței a fost acuzată în repetate rânduri de fostul partener de viață al Doiniței că o influențează negativ, aceasta a făcut lumină în acest caz. Mama lui Dodo s-a confruntat nu o dată, ci de foarte multe ori cu acuzații din partea fostului iubit al fiicei sale, cu care artista are și un copil. După ce bărbatul a spus din nou că din cauza ei nu își poate vedea baiețelul abia născut, femeia nu a mai ezitat și a dat cărțile pe față. Indignată de faptul că de fiecare dată când acesta nu poate ajunge la fiica sa o acuză pe ea că îi bagă numai lucruri rele în cap, dar și de faptul că este împotriva lor, mama lui Dodo a intrat în direct la Antena Stars și a spus lucrurilor pe nume.

Conform spynews.ro, buzoianca a măruturisit că fiica sa și-a dorit întotdeauna să aibă o familie frumoasă, unită și fericită, însă se pare că nu a avut cu cine face casă, asta deoarece dragostea cu sila nu se poate. Mama artistei nu s-a sfiit și a explicat că Dodo încă suferă după această despărțire, deoarece se aștepta ca totul să fie ca în povești, mai ales după ce i-a dat nenumărate șanse fostului iubit. Buzoianca a mai declarat că ea nu s-a băgat niciodată în relația dintre fiica sa și tatăl copilului, ci doar a susținut-o pe Dodo și i-a fost alături. De asemenea și-a argumentat răspunsul, explicând că ea a avut o căsnicie foarte frumoasă cu soțul ei, astfel că, dacă acesta nu ar fi murit, ar fi trăit fericiți până la adânci bătrâneți, motiv pentru care mereu și-a dorit asta și pentru fiica sa. “Dragostea cu sila nu se poate. Ea și-a dorit o familie și nu a avut parte. Nu știu de ce el mă bagă vinovată pe mine, este strict problema și decizia ei. A încercat, i-a dat <n> șanse. Încă o doare, dar s-a dovedit că nu a fost ce și-a dorit. Eu nu sunt nebună să las copilul fără tată, dar este strict alegerea ei. Eu fac tot ce pot să o susțin și să îi fiu alături”, a declarat mama lui Dodo la Antena Stars.

De cealaltă parte, fostul liubit a lui Dodo a făcut și el declarații la Antena Stars, despre scandalul de proporții dintre el și artista buzoiancă. Bărbatul o acuză pe Dodo că nu îi dă voie să își vădă baiețelul. “Situația dintre noi nu s-a schimbat deloc. De când a născut eu am mers și am stat în fața spitalului câteva ore și am încercat să obțin măcar o poză cu băiatul. Eu am luat legătura și cu mama ei, deși eu am ordin de restricție, am încercat să iau legătura cu amândouă. M-au blocat peste tot, și ea și mama ei. Am rugat-o să îmi trimită măcar o poză cu cel mic. În prima zi când a născut mi-a vorbit foarte frumos, mi-a spus că o să meargă să îl alăpteze pe băiat, iar apoi a scos cartela din telefon, nu am mai putut să iau legătura cu ea”, a declarat tatăl copilului pentru Antena Stars.

Mai mult, fostul iubit susține că în spatele discuțiilor în contradictoriu dintre el și Dodo, ar sta sigur mama artistei, care nu ar fi de acord sub nicio formă cu relația dintre ei. “Cu siguranță mama ei o influențează. În prima zi mi-a vorbit foarte frumos, iar după aceea s-a schimbat. Nu știu care este motivul pentru care nu vrea să îmi arate băiețelul. Indiferent cât aș fi greșit eu și orice aș fi făcut, nu cred că este în măsura să îmi ia dreptul să îmi văd băiatul. Nu mă lasă să îmi recunosc copilul, mi-a spus că dacă vreau să fac asta să o dau în judecată. Ea a făcut deja certificatul celui mic, iar în dreptul tatălui a trecut o dungă”, a mai spus fostul iubit a lui Dodo, citat de spynews.ro.

Articole similare