Monden

Veteranii stand-up comedy din România vin la Buzău

Teo, Vio și Costel vin la Buzău luna viitoare să își prezinte glumele ,,de vară”, adunate din întâmplări personale și nu numai, transformate în stilul propriu! Pe 9 septembrie, în After City, cei trei vor demonstra încă o dată de ce fac stand-up comedy de peste 15 ani și cum au contribuit la amploarea pe care a prins-o acest fenomen în România în ultimii ani.

Au început în 2003-2004 la Cafe Deko de la Teatrul Național București și, inițial, s-au făcut cunoscuți publicului drept Trupa Deko. Acum au clubul lor de comedie în București, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianți talentați.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio, însea­mnă că gluma e bună.

Claudiu Teohari, aka Teo, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din Româ­nia. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe Deko, în 2004. Aici s-au născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up.

Costel este din Bacău, face stand-up comedy alături de colegii săi de la Club 99 și asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

Talentați, implicați în foarte multe proiecte, atât personale (cum ar fi Vio – ,,Show de Seară” la Comedy Central, Teo – Sector 7, și Costel cu ,,Ai noștri” sau ,,Starea Nației”), dar și în proiecte comune, cei trei, sau ,,Sfânta Treime a Stand-up-ului românesc”, cum au mai fost numiți de colegi, sunt mereu împreună, pe scenă, la club sau în viața personală și tot împreună vor veni și pe 9 septembrie, la Buzău, pentru un show care începe la ora 20.30.

Rezervările se fac la 0723.429.264, iar prețul biletului este 65 de lei; gru­purile de minim șase persoane pot plăti doar 50 de lei.

Articole similare