Ucigașul Valentinei Nica rămâne în arest. Contestația la măsura preventivă i-a fost respinsă astăzi la Curtea de Apel Ploiești, ca nefondată. Cosmin Dan va rămâne în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Buzău pentru 30 de zile, în baza mandatului emis duminică de Tribunalul Buzău.

Tot astăzi, Valentina este condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Se pare că tânăra mai trăia încă atunci când ucigașul a decis să incendieze apartamentul ca să-și șteargă urmele. Procurorii au confirmat luni violența cu care tânărul de 21 de ani și-a comis fapta.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. trebuie dus si muncit in mina de carbuni pana cand i se rupe spatele dupa care dus pe marginea unei rape, impuscat in cap si aruncat acolo sa putrezeasca

  2. Adica ucide un om si ptr. ca ramane in arest este o veste proasta ? . O veste proasta era daca era imediat condamnat, schinjuit, trimis in ocnele de sare ca pe vremuri, inchis ca pe Monte Cristo, etc. Daca ramane doar in arest si mai primeste si vizite acest interlop , inseamna ca vestea este f. buna.

Comments are closed.