Monden

FOTO / Vedete buzoiene care au petrecut Revelionul departe de orașul natal

DJ Sava a întreținut atmosfera la Piatra-Neamț, Yny Sebi și Andrei Ursu au fost pe micile ecrane, alături de vedetele de la Antena 1 în noaptea dintre ani

Foarte puțini artiști autohtoni au ales să cânte acasă, la Buzău, în noaptea dintre ani. De exemplu, DJ Sava a ales să întrețină atmosfera în Piața Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț, împreună cu peste 10.000 de cetățeni din municipiul reședință de județ și din împrejurimi, care au venit să asculte hit-urile mixate de buzoian. Atmosfera de party și distracția au fost asigurate de la început de DJ Sava – cunoscut pentru piese care au ajuns în topurile posturilor de radio – alături de Adriana și MC-ul DDY Nunes.

Tot departe de Buzău au ales să fie și Andrei Ursu și Yny Sebi, cei doi făcând parte însă din același scenariu al platoului de filmare, alături de vedetele de la Antena 1. Andrei Ursu și-a prezentat piesele noi și a vorbit despre noua formulă în care cântă, în timp ce Yny Sebi a cântat hit-ul cel mai ascultat de fani, împreună cu Bogdan de la Ploiești, „Tarabanele”. Ambele vedete autohtone au ales să poarte ținute „la patru ace”, festive, închise la culoare, pentru a marca glamour-ul nopții dintre ani.

Articole similare