Sport

Nouă amicale pentru Olimpia

Râmnicenii revin la antrenamente săptămâna viitoare

15 ianuarie este data reunirii celor de la Olimpia. Râmnicenii revin la antrenamente cu un obiectiv clar, accederea în play-off, target care părea, la un moment dat, aproape imposibil.

Agenda galben-albaștrilor este una încărcată în această iarnă, cu nouă meciuri de pregătire. Pe 20 ianuarie, Olimpia va disputa primul amical, cu Gloria Buzău, pentru ca o săptămână mai târziu să joace cu Victoria Traian. Pe 3 februarie elevii lui Marius Tîrîlă se vor duela cu adversarii din serie, Dacia Unirea Brăila, iar șapte zile mai târziu cu Voința Lanurile. Ciclul amicalelor continuă pe 14 februarie, cu un joc împotriva celor de la CS Dinamo, urmat, la trei zile, de un altul, cu Vaslui. În ceea ce privește amicalul cu moldovenii, acesta este posibil să fie devansat. Toate întâlnirile se vor disputa pe stadionul din Râmnicu Sărat.

La finele lui februarie,  râmnicenii vor juca o dublă cu CSM Bacău, pe 21 și 24 ale lunii, ultimul meci de pregătire fiind programat tot împotriva unei echipe băcăuane, Aerostar, pe 1 martie.

Dacă la capitolul „amicale”, Olimpia stă excelent, la transferuri punctează, deocamdată, din motive de buget, doar pe înregimentarea a trei tineri din propria pepinieră. Trandafir, Puiu și Legănuț (jucător care a debutat deja în Liga a III-a) sunt pariurile lui Marius Tîrîlă. La câștiguri, CSM îi poate bifa pe  Maticiuc și Oprică, jucători reveniți după accidentări grave, soldate cu operații.

Nu este exclus, totuși, ca lotul râmnicean să fie ranforsat până la începerea campionatului. În mod cert, însă, probabilitatea unor achiziții spectaculoase este mică, având în vedere și politica celor de la Olimpia, una axată, mai degrabă, pe creșterea de jucători.

Dacă obiectivul celor de la Olimpia este realizabil, este greu de crezut că galben-albaștrii se vor mai bate pentru șefia seriei, întrucât distanța față de cele două fruntașe, Metalul și Focșani, este una considerabilă. 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker