Monden

Vasile Calofir, peripeții la filmările regizate de buzoianul Petre Năstase

Se apropie de 50 de ani, însă pasiunea pentru actorie și adrenalina de la filmări sunt precum cele din adolescență! Vasile Calofir filmează de zor în aceste zile în Vama Veche, la cea mai nouă comedie regizată de buzoianul Petre Năstase. Carismaticului actor buzoian îi place tot ce se întâmplă pe platoul de filmare: rolul său, interacțiunea cu ceilalți actori și prieteni, relația pe care o are cu Petre Năstase, dar și „tratamentul” care i se aplică aici.

Potrivit detaliilor oferite de click.ro, actorii au fost tratați cu ied și alte delicatese, simțindu-se de-a dreptul răsfățați. Mâncarea e foarte bună, dar actorul are grijă să nu se întoarcă acasă cu câteva kilograme în plus. Și lui îi place să gătească și, de câte ori are timp, obișnuiește să o facă. „Aici la Pensiunea Maris, domnul Mugur ne-a răsfățat cu ied, cu niște… nici prin cap nu ne trece și nu ne putem imagina cât de bine e pe găteală, pe bucătăreală, pe prosecco, niște chestii foarte frumoase! Nu mă întorc acasă cu kilograme în plus, pentru că am reușit totuși să mă reglez la mâncare. M-am dat peste cap, am mâncat la ora 23.00, eu nemaimâncând de aproape un an și ceva după 18.00-18.30. Aici m-am dat puțin peste cap, dar îmi revin. Da, ciorbițele pe care le postez pe pagina mea, eu le fac. Plec Diesel, așa, prima turbină, a doua turbină, pe gătit, îmi place să gătesc pentru că mă și joc. De-a lungul timpului am fost pe la câteva emisiuni cu temă culinară, am câștigat și niște concursuri, am trei sau patru trofee de «Cireașa de pe tort!», a povestit Vasile Calofir pentru reporterii de la click.ro. Întrebat dacă s-a gândit vreodată să își deschidă vreun restaurant sau o altă afacere în zona Horeca, pasionat fiind de mâncare, actorul a zis că nu o să o facă pentru că este extrem de atașat și dedicat actoriei.

Este bun prieten cu regizorul filmului, Petre Năstase, buzoianul sub bagheta căruia se filmează acum comedia „Retreat Vama Veche”, cu o distribuție de excepție.  „E un film în care ne simțim destul de liberi și când zic liberi mă refer și la chimia din spate, sunt niște relaționări și raporturi… E o poveste, o coordonare foarte bună! Încă din facultate am înțeles filmul exact așa cum trebuie! Cu Ovidiu Niculescu avem istorii frumoase. El termina și eu intram la facultate, exact acolo s-a întâmplat să ne cunoaștem. Cu Petre Năstase mă știu de 20 de ani, am jucat chiar în primul lui film, filmul de debut!”, a mai spus Vasile Calofir, încântat de ceea ce filmează acum.

Articole similare