Economic

Vara aceasta alege modelele de pantalonii scurţi aflaţi în tendinţe!

Vara este sezonul ţinutelor lejere şi confortabile. Croielile moderne se împletesc împreună cu texturile prietenoase, concepând modele de pantaloni scurţi potriviţi tuturor contextelor estivale. De la mersul la plajă, până la o plimbare prin oraş, de la o ieşire cu prietenii, până la o întâlnire romantică, toate sunt contexte în care perechea de pantaloni scurţi îşi va găsi locul şi te va ajuta să fii în tendinţe vara aceasta.

Cu ce asortezi pantalonii scurţi?

Pantalonii scurţi reprezintă must-have-ul sezonului cald. Scurţi, bermude sau jorts, pantalonii nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în vara aceasta. Este o piesă vestimentară extrem de accesibilă, permiţându-ţi să îi incluzi în unele dintre cele mai sofisticate şi originale outfit-uri. Pantalonii scurţi vor cadra foarte bine alături de tricouri simple de damă, pot fi purtaţi cu un top, cu o cămaşă vaporoasă sau cu o bluziţă subţire asimetrică. Vor putea fi purtaţi atât cu o pereche de sneakers, la fel de bine cadrând şi alături de o pereche de saboţi sau sandale. Îţi vor permite o accesorizare veselă, realizată din pălării, şepci, rucsacuri, borsete sau genţi shopper. Unei ţinute în care sunt incluşi pantalonii scurţi, îi poţi adăuga bijuterii din piele sau fibre textile, ceasuri sport şi nelipsiţii ochelari de soare.

Când porţi o pereche de bermude?

Modelele de bermude de damă sunt reprezentate de acele perechi de pantaloni cu o lungime situată la 10 centimetri deasupra genunchiului. Această lungime medie îţi va permite să porţi perechea preferată de bermude în unele dintre cele mai variate contexte. Îţi poţi concepe un look urban-casual foarte modern, purtând o pereche de bermude cu o cămaşă simplă, cu un top sau cu un tricou imprimat, totul completat cu o perteche de balerini sau cu încălţăminte sport. De asemenea, vei realiza un look foarte feminin, dacă alegi să-ţi porţi perechea de bermude cu o bluză accesorizată cu volane şi o pereche de sandale cu platformă. Pantalonii bermude pot fi incluşi şi în ţinute formale, atâta timp cât alegi un model din pânză sau in, îi porţi cu o cămaşă uni şi îi accesorizezi cu o geantă de mână şi o pereche de mocasini sau balerini.

Jorts-croiala tinerească şi comodă

Dacă ţi-ai propus să ai libertate de mişcare şi să te simţi relaxată întreaga zi, o pereche de jorts de damă poate reprezenta alegerea cea mai bună. Realizaţi din denim, aceşti pantaloni cu o lungime peste genunchi, se pot constitui în elementul vestimentar care nu ar trebui să lipsescă vara aceasta din ţinutele tale. Uşor de asortat şi foarte plăcuţi la purtare, pantalonii jorts pot fi purtaţi în orice ţinută urbană de zi. Vor cadra foarte bine cu un tricou basic, cu o cămaşă scurtă sau cu un top simplu. Îi vei putea purta cu o pereche de tenişi, cu balerini sau chiar cu o pereche de sandale sport. Îţi vei accesoriza ţinuta cu un rucsac, o şapcă şi ochelari de soare, obţinând look-ul ideal pentru o zi petrecută în oraş sau pentru o călătorie lungă cu maşina sau trenul.

De ce să alegi pantalonii scurţi în vara aceasta?

Pantalonii scurţi devin în vara aceasta cea mai recomandată piesă vestimentară de damă. Accesând https://www.cropp.com/ro/ro/femei/imbracaminte/pantaloni-scurti, vei descoperi pantaloni scurţi creaţi din texturi plăcute, cu o croială comodă şi modernă, ideali pentru a-ţi concepe rapid look-ul de care ai nevoie în fiecare zi.

Articole similare