Sport

Vânt din pupa, cu destinația Liga 2 pentru Metalul și CSM

Eșalonul al treilea se reia sâmbătăMâine, eșalonul al treilea al fotbalului românesc pornește din nou la drum. Pentru Metalul, liga secundă a fost deja stabilită ca destinație, numai că itinerariul buzoienilor mai cuprinde cel puțin trei opriri importante. Prima, sâmbătă de la ora 15.00, cu Sporting Liești, pe arena Cornel Negoescu. Este, așa cum le place oamenilor de fotbal să se exprime, și cea mai importantă, fiind și prima în calendarul din 2023. Pentru Metalul, victoria nu ar trebui să fie o problemă, mai ales că alb-albaștrii s-au întărit serios în intersezon. Lieștiul, însă, stârnește amintiri destul de neplăcute microbiștilor, fiind una dintre echipele care au mai dat de furcă trupei lui Vali Stan.

Fruntașa clasamentului, CSM Râmnicu-Sărat, va deschide calendarul ligii secunde, întrucât dispută azi, de la ora 15.00, partida din deplasare, cu Aerostar. Băcăuanii ocupă poziția a cincea, cu 28 de puncte, având, cel puțin deocamdată, șanse teoretice la accederea în play-off.

Și Voința Limpeziș va juca tot în deplasare, la Plopu, cu Viitorul Ianca. Buzoienii sunt antepenultimii în clasament, cu doar cinci puncte acumulate în cincisprezece meciuri. În tur, brăilenii au învins cu 3 la 0.

Articole similare