Actualitate

Vadoo Chill Fest revine. Ce au pregătit organizatorii anul acesta

Festivalul Vadoo Chill Fest, organizat în satul Vadu Oii, comuna Gura Teghii, revine și anul acesta, între 18 și 20 august. Aflat la cea de-a cincea ediție, festivalul este axat pe comuniunea om-natură, departe de agitația urbană, într-un cadru de poveste din Munții Buzăului. Ca experiența să fie cu adevărat de neuitat, organizatorii au pregătit muzică bună, drumeții în natură, rafting, tiroliană, ateliere de creație și dezvoltare personală (destinate inclusiv copiilor), mâncăruri delicioase și multe alte activități interesante.

Pe scenă vor urca Byron, Mihail, „Cred că sunt extraterestru”, „Moonlight Breakfast”, Argatu’, „Pantam Dance” & Zeyla Tomlyn, RVQ, K-lu, Bully, DJ Sauce și „Pur și Simplu”. Doritorii trebuie să știe că biletele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro și costă 299 lei. Singurul lucru pe care trebuie să îl aducă fiecare este un cort, care va fi amplasat în zona special amenajată pentru camping. În rest, totul este asigurat de organizatori.

„Între 18 și 20 august, Vadoo Chill Fest 5 te provoacă să transformi distracția într-un festival fără sfârșit, o experiență totală în care îți lași visurile să zboare atât de sus, încât sentimentul de relaxare și deconectare să fie complet! Unde? Într-o locație idilică, Poiana Vadu Oii, Buzău, unde să te deconectezi de agitația orașului și să te conectezi la liniștea naturii. Aici poți experimenta cu adevărat starea ta de chill. Line-up-ul cu totul special te îmbie pe de o parte la liniște, ascultare și introspecție, iar noaptea este dedicată energiei, distracției și dansului până la răsărit”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

Articole similare