Cultură

Vadoo Chill Fest, punctul de întâlnire dintre muzica bună și natură

Amatorii de muzică bună și distracție în natură sunt așteptați și anul acesta în satul Vadu Oii, din comuna Gura Teghii, acolo unde are loc cea de-a patra ediție a festivalului Vadoo Chill Fest, în perioada 19-21 august.

Nici anul acesta doritorii nu vor fi dezamăgiți, iar o serie de artiști cunoscuți vor încânta publicul cu muzică electro sau hip-hop, cu influențe din folclorul românesc, dar și chill, funk, breakbeats, electro, jazz, precum și multe altele. Printre cei care se anunță a urca pe scena festivalului vor fi trupele Subcarpați și Via Dacă, Mădălina Pavăl Live Orchestra, Valeria Stoica, A-C Leonte & The Bash, Placello, K-lu, Ufe, Pur și Simplu, dar și alte surprize muzicale puse la cale de către organizatori.

„La 3 ore de București, în zona muntoasă din nord-vestul județului Buzău, drumul se termină într-un sat dintr-o altă lume, unde ni s-a confirmat că timpul stă în loc. Să ajungi în satul Vadu Oii din comuna Gura Teghii nu e greu, însă e mai puțin ușor să te întorci. Asta pentru că vei fi vrăjit, ca noi toți, de natură, oameni buni și povești din alte vremuri. Bucuria acestui loc trebuie împărtășită, de asta am pus la cale o sărbătoare. Se cheamă Vadoo Chill Fest și se petrece anual, la sfârșitul verii, la poalele Masivului Penteleu”, după cum descriu organizatorii festivalul.

Iubitorii de natură trebuie să știe că festivalul nu se va rezuma doar la muzică bună, ci și la o multitudine de provocări în aer liber, iar agenția Green Adventure, specializată în astfel de activități outdoor, le pune la dispoziție oamenilor trasee de via ferrata și tiroliană pe traseul „Sunny Way” din incinta glampingului, rafting pe râul Buzău sau caiac pe Lacul Siriu.

Biletele pentru festivalul Vadoo Chill Fest pot fi achiziționate AICI.

Articole similare