luni, 30 noiembrie 2020

UPDATE Accident pe E85, lângă Oreavu. Ministrul Agriculturii, printre martorii care au intervenit pentru salvarea șoferului rănit

UPDATE

În timp ce conducea autoturismul pe DN2E85 din direcția Vrancea către Buzău, în afara localității Oreavul, o șoferiță de 34 de ani din Râmnicu Sărat nu ar fi păstrat distanta de siguranță și a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani din Vâlcelele. În urma impactului, mașina acestuia a fost proiectată în șanțul de pe marginea șoselei.

Doar șoferul de 36 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Printre martorii la evenimentul rutier s-a aflat și ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a care a intervenit pentru scoaterea șoferului rănit din mașină. Oficialul guvernamental se află miercuri, în vizită de lucru la Buzău. El participase la o demonstrație de mașini agricole la Valea Râmnicului și o la o întâlnire cu fermierii din zonă.

Știrea inițială

Trafic blocat pe DN2E85, în afara localităţii Oreavu, în urma unui eveniment rutier. Din primele date de la fața locului rezultă că două mașini au fost implicate. Posibil trei victime.

Revenim cu detalii!

Imagine ARHIVĂ

loading...
error: Content is protected !!