Actualitate

UPDATE Accident grav la Merei. Două persoane decedate

UPDATE 3

Traficul a fost reluat pe DN1B după aproape trei ore de la accidentul mortal care a avut loc în afara localității merei. Între timp, polițiștii au reușit să afle identitatea șoferului autoutilitarei, decedat în urma coliziunii cu un autoturism. Este vorba despre buzoian în vârstă de 49 de ani.

UPDATE 2

În urma cercetărilor la locul accidentului s-a stabilit că în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN1B, în afara localitatății Merei, pe sensul de mers Buzău către Ploiești, un buzoian de 31 de ani a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus de mers. Ulterior autoturismul condus de un șofer de 40 de ani din Buzău, care se deplasa în spatele autoutilitarei, a intrat în coliziune cu aceasta.

Accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane, șoferul de 31 de ani și cel al autoutilitarei.

Buzoianul de 40 de ani a fost singurul care a putut oferi infrmații despre dinamica accidentului. acesta s-a ales cu mașina șifonată însă a scăpat cu viață din accident.

Traficul este încă blocat la o oră după producerea accidentului.

UPDATE 1

Două persoane au murit, în urma accidentului care a avut loc pe DN 1B, în zona localității Merei, județul Buzău, în care au fost implicate trei mașini. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1B Buzău – Mizil, în zona localității Merei, județul Buzău. În accident au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme. Două persoane au murit, iar altele sunt rănite, fiind evaluate medical la fața locului.

Circulația este întreruptă pe DN 1B, iar traficul a fost deviat DJ 203G și DJ 205.

Știrea inițială

Trafic blocat pe DN1B, în zona Popasului Merei, în urma unui accident rutier. Din primele date reiese că ar fi 3 autovehicule implicate și mai multe victime. Două persoane sunt încarcerate.
Revenim cu detalii.

 

Articole similare