luni, 23 noiembrie 2020

Pregătite pentru Nantes: Gloria Buzău – Dacia Mioveni 24-18 (10-9)

Victorie fără nicio emoţie obţinută miercuri de handbalistele Gloriei în etapa a 6-a a Ligii Naţionale, care se desfăşoară, timp de două zile, sub formă de turneu, în Sala Polivalentă din Capitală. Fetele lui Ovidiu Mihăilă au întâlnit-o pe nou-promovata Dacia Mioveni, împotriva căreia au reuşit un bun antrenament înaintea duelului de duminică, de la Nantes, din turul 3 preliminar al Ligii Europa. După o primă repriză echilibrată, în care cele două echipe au mers cap la cap şi încheiată cu un avans minim al buzoiencelor, 10-9, Gloria s-a dezlănţuit după pauză. În minutul 48, scorul ajunsese luase proporţii, 22-10 pentru echipa buzoiană, Dacia reuşind în acest interval de 18 minute doar un singur gol!! Gloria a mai slăbit ritmul pe final, iar formaţia argeşeană a strâns până la final rezultatul la o diferenţă mai acceptabilă, 24-18 pentru Iuganu şi Compania, care au urcat, în clasamentul intermediar, pe locul 3.

-marcatoare Gloria Buzău: Ujkic – 5 goluri, Moldovan (4), Rotaru (3), Livrinikj, Klikovac, Iuganu şi Shteriova – câte 2 goluri, Subţirică, Moraru, Petrovic şi Janjusevic – câte 1 gol

Partida cu Dacia Mioveni a fost ultima din acest an programată în întrecerea internă. Liga Naţională se va relua pe 28 ianuarie anul viitor.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!