Sport

Pregătite pentru Nantes: Gloria Buzău – Dacia Mioveni 24-18 (10-9)

Victorie fără nicio emoţie obţinută miercuri de handbalistele Gloriei în etapa a 6-a a Ligii Naţionale, care se desfăşoară, timp de două zile, sub formă de turneu, în Sala Polivalentă din Capitală. Fetele lui Ovidiu Mihăilă au întâlnit-o pe nou-promovata Dacia Mioveni, împotriva căreia au reuşit un bun antrenament înaintea duelului de duminică, de la Nantes, din turul 3 preliminar al Ligii Europa. După o primă repriză echilibrată, în care cele două echipe au mers cap la cap şi încheiată cu un avans minim al buzoiencelor, 10-9, Gloria s-a dezlănţuit după pauză. În minutul 48, scorul ajunsese luase proporţii, 22-10 pentru echipa buzoiană, Dacia reuşind în acest interval de 18 minute doar un singur gol!! Gloria a mai slăbit ritmul pe final, iar formaţia argeşeană a strâns până la final rezultatul la o diferenţă mai acceptabilă, 24-18 pentru Iuganu şi Compania, care au urcat, în clasamentul intermediar, pe locul 3.

-marcatoare Gloria Buzău: Ujkic – 5 goluri, Moldovan (4), Rotaru (3), Livrinikj, Klikovac, Iuganu şi Shteriova – câte 2 goluri, Subţirică, Moraru, Petrovic şi Janjusevic – câte 1 gol

Partida cu Dacia Mioveni a fost ultima din acest an programată în întrecerea internă. Liga Naţională se va relua pe 28 ianuarie anul viitor.  

Articole similare