marți, 13 aprilie 2021

Ungureanu, atac la Iohannis: ,,Rușinos! Pervers!”

Deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu l-a criticat, joi, pe președintele Klaus Iohannis, pe care îl acuză că este responsabil direct de închiderea ,,Dosarului 10 august”, pentru că a numit-o pe Giorgiana Hosu la șefia DIICOT.

,,Rușinos! Schamlos (în limba germană, n.r.) Președintele Iohannis, care a numit-o pe Elena Giorgiana Hosu în fruntea DIICOT, este responsabil direct din punct de vedere moral și politic de <trântirea> Dosarului 10 august. Pervers, în stil pesedist, domnul Iohannis îl roagă pe actualul ministru al Justiției să lămurească povestea clasării Dosarului 10 august. Domnul Iohannis mai bine mergea la ski zilele acestea… Îl invit pe domnul Iohannis, pe care l-am votat, să citească această mărturie a unui cetățean mutilat în 10 august 2018”, a scris Ungureanu pe Facebook.

Reacția lui Ungureanu vine după ce președintele Klaus Iohannis i-a solicitat ministrului Justiției Stelian Ion, într-o postare pe Facebook, să explice public de urgență cum s-a ajuns la închiderea Dosarului 10 august: ,,Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca Dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici. Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă”, a scris Iohannis pe Facebook.

3 COMENTARII

  1. Dileala este maximă! S-a găsit și un libertarian să-l pârască pe profesorașul de istorie la CNCD din cauză de Schamlos. Șaise!

  2. Uitasem că printre demonstranții pașnici cu ADN-ul inversat de gazele lacrimogene s-a aflat și Cuțu-premierul. Purta un tricou inscripționat cu #NuLuămPrizonieri.

  3. Ce-are sula cu prefectura!
    DIICOT e parchet adică cu procurori, cu acuzatori, iar închiderea părții din dosar legată de șefii jandarmeriei a fost hotărâtă de judecători de la Tribunalul București.
    Profesorașul de istorie face pe prostul ca să bage și el capul în poză.

Comments are closed.

loading...