Monden

Undercover, concert la Cetățuia

O trupă dragă buzoienilor, un meniu atrăgător și o atmosferă ospitalieră! Acestea sunt ,,ingredientele” unei seri de vară pe care managerii Cetățuia Hotel &Restaurant le-au pregătit pentru cei care vor sosi pe 1 iulie pe terasa amenajată special pentru un eveniment de top.

Undercover și-a pregătit seria de colaje noi consacrate deschiderii oficiale a evenimentelor de vară fără res­tricții, propunându-și să vă recucerească cu o nouă colecție de hituri. ,,Dragi prieteni ai Cetățuii, vă aștep­tăm, așadar joi, 1 iulie, de la 18.30, să ne bucurăm împreună de muzică bună, de aer curat și de căldura reîn­tâlnirii. Prețul susținerii artiștilor buzoieni va fi de 35 lei de persoană, iar mai multe informații vă putem oferi la numerele de telefoane 0731.999.222 sau 0722.735.533”, spun managerii locației exclusiviste.

Într-o declarație recentă, liderul trupei buzoiene Undercover, Mihai Râpeanu, afirma că anul 2020 a fost un an greu pentru toți, dar mai ales pentru cei care activează în domeniul spectacolelor și al evenimentelor private, așa că startul petrecerilor a fost așteptat cu sufletul la gură și cu multă poftă de cântat. ,,Anul trecut am cântat în aceeași locație în septembrie și de Crăciun, într-un concert Hits Collection marca Undercover, dar nu a fost nicidecum atmosfera cu care eram obișnuiți. Acum vrem să recuperăm toată această perioadă de un an și jumătate de pauză, așa că îi chemăm pe buzoieni să ne demonstreze cât le-am lipsit, că nouă tare ne-a fost dor!”, a spus Mihai Râpeanu.

Reamintim că Cetățuia Hotel&Restaurant este situat la 632 m altitudine, pe dealul cu același nume, la distanța de 35 km de orașul Buzău, în comuna Măgura.

Articole similare